logo

Sağlık Turizmi Çözüm Ortağı Asia City Hotel Yenilendi

Sağlık Turizmi Çözüm Ortağı Asia City Hotel Yenilendi

Sağlı turizmi amaçlı Ataşehir’deki Sağlık guruplarına gelen yabancı turistlerin konaklama hizmetlerinde çözüm ortağı  Asia City Hotel hijyen koşullar gözetilerek yenilendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Şehrin hem huzurunu hem de sosyal ve kültürel yönünü tanımak ve yaşamak isteyen misafirlerine eşsiz kalite anlayışıyla yaklaşık 1,5 yıldır yeni işletme ve yönetimiyle “misafir” olarak niteledikleri müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor, “Asia City Hotel İstanbul…

ŞEHRİN MERKEZİNE YAKINLIĞI, SAKİN VE HUZURLU ORTAMIYLA KONUKLARI AĞIRLIYOR

Recep Kenan aracılığı ile www.itvhaber.com ‘a açıklamarda bulunan Asia City Hotel İstanbul Genel Müdür Mehmet Altınyurt, yenilenmiş giriş kapısı, lobi ve odaları ile şehrin merkezine yakınlığı, sakin ve huzurlu ortamı, butik otel konseptinde sunduğu hizmetleriyle sağlık amaçlı turistleri yada, yoğun iş temposundaki iş insanlarını, gezilerinde sıcak dost havasıyla ağırlıyor.

86 ODA İLE MÜŞTERİLERİNE HİZMET VERİYOR

Asia City Hotel İstanbul, İstanbul Anadolu yakasının gözde yerleşim merkezi Ataşehir’in hemen girişinde, geleneksel Türk misafirperverliğinin tüm ihtiyaçlarınıza uygun düşünülmüş bir yansıması olduğunun altını çizen Genel Müdür Mehmet Altınyurt, 85 normal, 1 handikaplı oda olmak üzere toplamda 86 oda ile müşterilerine hizmet verdiklerini kaydetti.

TÜM SEÇENEKLERİ İLE BUSİNESS KAVRAMINI YAŞATIYOR

Bu gün artık bölgenin tanınan bilinen ve bölgede konaklama ihtiyacı olanların tercihlerinde öncelikle yer aldıklarını kaydeden Asia City Hotel İstanbul Genel Müdürü Mehmet Altınyurt, tüm seçenekleri ile business kavramını doya doya yaşatan şirket, firma ve acente ağırlıklı olmak üzere kurumların misafirlerine konaklama hizmeti sunduklarını ifade ediyor.

MİSAFİRLERİ AVRUPA VE ORTADOĞU AĞIRLIKLI YABANCI TURİSTLER

Misafirlerinin önemli bir kısmının Avrupa ve Ortadoğu ağırlıklı yabancı turistlerden oluştuğunu kaydeden Altınyurt, İspanya ve Fransız gruplar Avrupa’dan otelde konaklayan guruplar olduğunu belirterek; “Son yıllarda büyüyen Sağlık Turizminde bölgemizdeki sağlık guruplarıyla ortaklaşa çalışarak hem onların çözüm ortağı oluyoruz, hem de otelcilik alanında verdiğimiz hizmet anlayışıyla, yurt dışından gelen misafirlerimizi evlerinde gibi hissettirmek için çalışıyoruz. Çok memnun kaldıkları yönünde geri dönüşler oluyor” dedi.

BÖLGEDEKİ SAĞLIK KURULUŞLARININ KONAKLAMA İHTİYACINI KARŞILIYOR

Yenilenen odaları ve misafirlerine daha iyi hizmet verme arayışı ile Sağlık Turizmi ağırlıklı  misafirlerinin bölgedeki irili ufaklı sağlık kuruluşlarının konaklama ihtiyacını karşıladıklarını vurgulayan Altınyurt, başarılarını “Sağlık kuruluşlarının  arasında olduğu guruplar olmak üzere irili ufaklı bir çok kuruluşla çalışmaya başladık. Otelimizi “Business Sağlık Oteli” olarak adlandırabiliriz. Otelimizdeki bu çıta yükselişinde amatör ruhla çalışarak, en üst kadrodan en alt kadroya kadar taşın altına elini koyma anlayışının payı büyüktür. Bu emeklerle buralara geldik. Sonuçta başarı ekip işidir. Yabancı hastaların önemli oranda tercih ettiği Türkiye bu yıl 800 bini aşkın turisti ağırlamış. Ve 800 milyar dolar gelir elde etmiş ülkemiz. Sağlık turizminin ülkemize getiri hedefi, 2023’te 2 milyon sağlık turisti ve 20 milyar dolar kar olarak ön görülüyor” şeklinde açıkladı.

“YIL BOYUNCA DOLULUK ORANIMIZ OLDUKÇA YÜKSEK”

Ataşehir’de sağlık işletmelerine gelen turistlerin önemli bir kısmını ağırlayarak bu alanda önemli bir görev üstlenen Asia City Hotel İstanbul Genel Müdürü Mehmet Altınyurt, Recep Kenan aracılığıyla www.itvhaber.com okurları için yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:
Yılda 100 bin kişi sağlık turizmi kapsamında ülkemizi ziyaret ediyor. Sadece saç ekimi ve benzer sağlık gerekçesi ile ülkemize gelen sağlık turistlerinin 10 bin kişisini bir yıl içinde biz ağırladık. Ülke çapındaki sağlık turizmi pastasının yüzde onunu biz Ataşehir’de ağırlamışız. Biz Aralık ayı itibarı ile 40 bin kişi konuk etmişiz. Bu payın Ataşehir için ne kadar büyük olduğunu görüyoruz. Yıl boyunca doluluk oranımız oldukça yüksek. Bu pastanın da yüzde 80’ini sağlık turizmi oluşturuyor. Diğer oteller de bu pastadan pay alıyorlar tabii, ama biz bu konuda öncü olduk.

“MİSAFİRLERİMİZİ EVİNDEYMİŞ GİBİ HİSSETTİRMEK İÇİN YENİLENDİK”

Hastaneler, sağlık gurupları, sağlık acenteleri bizleri yenilenmeye, hedef kitlenin taleplerine cevap verecek değişiklikler yapmaya zorluyor. Biz de bu doğrultuda yenilenme çalışmalarına başladık. Odalarımızı yeniledik. Halıları kaldırdık, parkeye çevirdik. Sağlık turizmi amacıyla gelen misafirlerimizi evindeymiş gibi hissettirmek için duşa kabinlerimizi yeniledik. Sağlık amaçlı gelen misafirlerimizin hijyenik açıdan güvenliğini sağlamak için halının kalkıp zeminin parke olması gerekiyordu. Yatak, çarşaflar ve yastıklar da dahil olmak üzere bütün malzemelerimizin anti bakteriyel özellikler içermesine dikkat ettik.

“OTELİMİZDEKİ SICAKLIK, İLGİ, ALAKA MİSAFİRİMİZİ ÇOK MUTLU ETMİŞ”

Bir Hollanda firması sağlık amaçlı konaklayan müşterisinin bizimle ilgili memnuniyetini iletmesi nedeniyle bize teşekkür etti. Sağlık tesisinin hizmetini sordukları hastanın konaklama memnuniyetini dile getirerek bizden memnuniyetini dile getirmiş ısrarla… Otelimizdeki sıcaklık, ilgi alaka ve odalarımızın güzelliği misafirimizi çok mutlu etmiş.

“2017 EKİM’DE BAŞLATTIĞIMIZ POLİTİKA İLE TL’YE DÖNDÜK”

2017 Ekim ayı itibarı ile başlattığımız politika ile TL’ye döndük. Otelimizde odalarımızı TL fiyatı ile satıyoruz. Bu politikamızdan vazgeçmedik. Bu 15 aylık süre içerisinde yaptığımız TL ile fiyatlandırılan satışla kaybetmediğimizi gördük. Bundan firmalar, şirketler çok memnun oldu. Bu gün doluluk oranlarımızdaki yüksekliğimiz TL ile fiyatlandırmamızdan kaynaklanıyor. Bu bizim öz güvenimizi artırıyor.

“MİSAFİRLERİMİZE AMATÖR RUHLA PROFESYONEL ANLAYIŞLA HİZMET EDİYORUZ”

Biz biraz daha yakından ilgileniyoruz misafirlerimizle. Hastaneye gidecekse götürüyoruz. Yemeklerini diyeti varsa ona gör ayarlıyoruz. Personelimiz tamamen amatör ruhla profesyonel anlayışla misafirlerimize hizmet ediyor. 2019 hedeflerimiz daha büyük olacak bizim. Çünkü ülkemizin 2023’teki sağlık turizminde 20 milyon hedefine ulaşmak. Saç ekimi gibi sağlık turizmi alanında ülke olarak biz çok iyiyiz. Biz de iyi olduğumuz bu alanda sektörün çözüm ortakları arasında yer alıyoruz.

“GELMİŞKEN ÜLKEYİ, İSTANBUL’U TANIMAK İSTİYORLAR”

Genel sağlık amacıyla gelenlere göre saç ekimi gibi operasyonlar için gelenler daha uzun süre kalıyor. Hastaların operasyonunun yapılması, sürecin tamamlanması bazen bir haftadan fazla sürüyor. Operasyondan sonra birkaç gün de tatil amaçlı kalıyorlar önemli bir kısmı. Gelmişken ülkeyi, İstanbul’u tanımak istiyorlar. Alışveriş yamak istiyorlar. Bu istekleri de bize olumlu yansıyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ