logo

Sami Yalçın’dan Feshane’de Çankırı Esintisi

Sami Yalçın’dan Feshane’de Çankırı Esintisi

cankiri_feshane_sami_yalcinFeshane Kültür ve Kongre Merkezi’nde 2.’si düzenlenenÇankırı Tanıtım Günleri’nin açılış sonrası yerel sanatçısı Sami Yalçın konser ile İstanbul’a Çankırı’yı getirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul’un Eyüp ilçesinde bulunan Feshane Kültür ve Kongre Merkezi’nde 2.’si düzenlenen; İstanbullular, Çankırı dostları – sevenleri ve İstanbul’da yaşayan Çankırılıların yoğun ilgi gösterdiği, Çankırı Tanıtım Günleri’nin açılış sonrası Çankırı’nın yerel sanatçısı Sami Yalçın konser verdi.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ak Parti Çankırı milletvekilleri Hüseyin Filiz ile İdris Şahin, İstanbul milletvekilleri Erol Kaya, Erol Kaya, Tülay Kaynarca ve Ünal Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Tokat Valisi Cevdet Can, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Enver Salihoğlu, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, CHP  milletvekilleri Kadir Gökmen Öğüt ve Mahmut Tanal, Eyüp ile birlikte İstanbul’un bazı ilçe belediye başkanları ve Çankırı ilçe belediye başkanı ve kaymakamları katıldı.

Bağlaması ile Çankırı yöresine özgü ezgileri seslendiren yöre sanatçısı Sami Yalçın, Çankırılıların ağırlıklı olduğu 2. Feshane Çankırı Tanıtım Günleri’nin açılışına katılan vatandaşların beğeni ile izlediği bir konser verdi. İzleyiciler konserde yörenin geleneksel oyunları ile Çankırılı sanatçı Sami Yalçın’a eşlik etti.

2. Feshane Çankırı Tanıtım Günleri’nin açılışı ve sonrasında gerçekleşen Çankırılı sanatçı Sami Yalçın konseri, YAREN TV tarafından naklen yayınlandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ