logo

Sancaktepe Ortadağ Spor Tesisleri Hizmete Girdi

Sancaktepe Ortadağ Spor Tesisleri Hizmete Girdi

Fatih Mahallesi’nde Sancaktepe Belediyesi tarafından yaptırılan Ortadağ Spor Tesisleri Başkan İsmail Erdem ve Ak Parti İlçe Başkanı Adil Kandemir’in katıldığı törenle açıldı.

Sancaktepe Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi’nde yaptırılan Ortadağ Spor Tesisleri Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ak PArti İlçe Başkanı Adil Kandemir ve Ortadağ Spor Kulübü yöneticilerinin katıldığı açılış töreni ile hizmete girdi.

2 Aralık Cumartesi günü gerçekleşen Ortadağ Spor Tesislerinin açılışında konuşan Başkan İsmail Erdem, “ Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Ortadağ Spor tesislerini  içerisinde bulunan çocuk oyun alanı, açık hava fitness aletleri ve futbol sahası ile Ortadağ Spor Tesisimiz, hem Fatih Mahallemiz hem de ilçemiz için yeni bir sosyal yaşam ve spor alanı olacaktır.100’ü aşkın park ve sosyal yaşam alanlarımızla İstanbul’un en yeşil, en temiz havası olan, sosyal imkanları en geniş ilçelerinin başında geliyoruz. Bugün ilçemizde dünya standartlarında birçok spor kompleksi bulunuyor. Açtığımız Spor Okullarında, her yıl on binlerce gencimiz; yüzmeden basketbola, futboldan güreşe kadar ilgi duydukları tüm spor dallarında uzman eğitmenlerden ders alırken, milli ve manevi değerlere sahip, ahlaklı ve ülkemize faydalı insanlar olarak yetişiyor” diyerek Ortadağ Spor tesisinin Fatih mahallesi ve ilçemize hayırlı olmasını diledi.

Açılışta Ortadağ Spor Kulübü yöneticileri açılan tesisten ötürü Belediye Başkanımız İsmail Erdem’e teşekkür ederek plaket ve üzerinde Başkanımızın adının yazdığı forma hediye etti. Başkan Erdem daha sonra açılışa gelen çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti. Başkan Erdem’in çocuklarla yapmış olduğu penaltı atışları ise açılışta renkli görüntüler oluşturdu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ