logo

SARIKAYA; “AMACIMIZ İNSAN ODAKLI; ÖNCÜ, ÖNDER BELEDİYE OLMAK”

SARIKAYA; “AMACIMIZ İNSAN ODAKLI; ÖNCÜ, ÖNDER BELEDİYE OLMAK”

belediye -0-CHP İstanbul İlçe Belediyelerindeki sosyal yardım işleri hizmetleri müdürlükleri ’Sürdürülebilir Sosyal Hizmet Odaklı Belediyeler Toplantısı“ Ataşehir’de yapıldı.

‘’Sürdürülebilir Sosyal Hizmet Odaklı Belediyeler Toplantısı“ kapsamında CHP İstanbul İlçe Belediyelerindeki sosyal yardım işleri hizmetlerini yürütmekte olan müdürlüklerin, başkan yardımcıları ve müdürleri, sürdürülebilir sosyal hizmetler süreci etkinliğini arttırma, belediyeler arası ortak dil oluşturma, yapılan çalışmalar hakkında bilgi sahibi olma ve fikir alış verişinde bulunma amacıyla, her ay düzenli olarak farklı bir belediyenin ev sahipliğinde bir araya geliyorlar.

battal-sarikaya (6)

SARIKAYA; “AMACIMIZ İNSAN ODAKLI ÖNCÜ VE ÖNDER BİR BELEDİYE OLMAK”

Bu ay 8.si  Ataşehir Belediyesi  ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya; Adalar, Avcılar, Bakırköy, Büyükçekmece, Beşiktaş, Beylikdüzü, Çatalca, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Sarıyer, Silivri ve Şişli Belediyelerinden birim yetkilileri ile Ataşehir Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, Ataşehir Belediyesi Sosyal- Yardım İşleri Müdürü Battal Sarıkaya ve Ataşehir Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Zeynep Çetinkaya katıldı.

İlk olarak Ataşehir belediyesi hizmetleriyle ilgili kısa bir slayt gösterildi.

Daha sonra Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Battal Sarıkaya; konuklarını selamlayarak Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün çalışmaları ile ilgili bir sunum yaptı.

Sarıkaya konuşmasında; “Amacımız, Ataşehir ilçe sınırları içinde mahalli müşterek ihti­yaçları en iyi şekilde karşılayarak, eşitlik duygusuyla yaşam kalitesini arttırmak ve özgün bir kimlik oluşturarak insan odaklı öncü bir dünya kenti haline gelmek.

İyi yetişmiş kalifiye personeller ile kurumsal kim­liği ve geleneği olan, teknolojiyi iyi kullanan, stratejik yönetimi esas alan, şeffaflık ve katılımcılığı ön planda tutan, hizmette dünya standartlarını aşmış model bir ilçe ve markalaşmış bir belediyecilik anlayışı ile insan odaklı öncü ve önder bir belediye olmaktır” dedi.

Battal Sarıkaya’nın konuşmasından sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti.

belediye -8-

Kaynak: İstanbulumGazetesi

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ