logo

Şartlara Teslim Olmayan Adam: Erbakan Ataşehir’de Anıldı

Şartlara Teslim Olmayan Adam: Erbakan Ataşehir’de Anıldı

“Şartlara Teslim Olmayan Adam Prof. Dr. Mücahit Necmettin Erbakan” temasıyla Ülker Arena Spor Salonu’ndaki “Erbakan Hocayı Anma ve Anlama” programıyla anıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Fenerbahçe Ülker Spor Arena’da gerçekleşen programda, ölümünün 7.yılında salonu tamamen dolduran on binlerce Erbakan sevdalısı tarafından Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan hayırla yâd edeilerek, ruhuna dualar edildi.

YERYÜZÜNDE TEK BİR MAZLUM KALMAYANA KADAR MÜCADELEYE DEVAM

“Erbakan Hocayı Anma ve Anlama” programında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, adil düzen için mücadelelerini sürdüreceklerini, yeryüzünde tek bir mazlum kalmayana kadar mücadeleye devam edeceklerini kaydetti.

Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı ile Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığının birlikte düzenlediği, “Şartlara Teslim Olmayan Adam Prof. Dr. Mücahit Necmettin Erbakan” temalı Erbakan Hocayı Anma ve Anlama programı Ataşehir’deki Fenerbahçe Ülker Arena Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, arkadaşları ve öğrencilerinin anlatımlarıyla Necmettin Erbakan anısına hazırlanan video izlendi. Platform arkasında kurulan sinevizyona da Necmettin Erbakan’ın Türk siyaset tarihine yön veren sözleri yansıtıldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun yanı sıra “Anma ve Anlama “programına Milli Görüşü’n eski kurmaylarından Oğuzhan Asiltürk, Yasin Hatipoğlu, İl Başkanı Abdullah Sevim, AGD İstanbul İl Başkanı Ali Uğurlu, AGD Genel Başkanı Salih Turan, teşkilatın eski ve yeni üyeleri, STK temsilcileri ile Erbakan sevdalıları on binlerce vatandaş katıldı.

SP İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, AGD Genel Başkanı Salih Turan ve AGD İstanbul İl Başkanı Ali Uğurlu yaptıkları konuşmalarında Hocaları Erbakan’ın Milli Görüş’ün tek lideri olduğunu, yolu yolumuzdur diyerek rahmet ve minnetle yâd ettiler.

Ülker Arena Erbakan anma Temel Karamollaoğlu

Recep Kenan paylaştı: 2 Mart 2018 Cuma

“SELAM OLSUN ŞARTLARA TESLİM OLMAYANLARA”

Yasin Hatipoğlu’da Erbakan Hoca için yazdığı şiiri okumasından sonra Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Erbakan Hocayı “Anma ve Anlama” programına katılan on binlerce Erbakan sevdalısına hitaben yaptığı konuşmasına Mehmet Akif Ersoy’un dizeleriyle başlayarak; “Selam olsun Asım’ın Nesline, selam olsun şartlara teslim olmayanlara, güce boyun eğmeyenlere. Selam olsun yolundan dönmeyenlere, selam olsun hiçbir zaman kandırmayanlara. Selam olsun hiçbir zaman kandırılamayanlara. Selam olsun Anadolu Gençliğine. Bugün İstanbul’un en büyük salonlarından birindeyiz. Bu büyük salonu muazzam bir heyecan ve coşku ile dolduran Milli Gençliğimizi, Anadolu Gençliğimizi bütün kalbimle kucaklıyorum. Bu kutlu gençliğin Başkanı Salih Turhan Bey kardeşime tebriklerimi sunuyor, O’nun şahsında, bu muhteşem organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum” dedi.

“ASLOLAN MİLLETTİR, MİLLİ İRADEDİR”

Türkiye’nin yanı sıra dünyanın dört bir yanında Erbakan için anma programları gerçekleştirildiğini belirten Karamollaoğlu;  “Dünyanın dört bir yanında Erbakan için programlar yapılıyor. Milyonlarca insan onu arkasından rahmetle yad ediyor. Peki, 28 Şubat darbecilerini hatırlayan var mı? Haktan, hukuktan yana olmak yerine gücün ve dayatmanın yanında saf tutanları hayırla yâd eden kimse var mı? Tanka selam duranları hatırlayanlar var mı? Biz bu yüzden diyoruz ki aslolan millettir, milli iradedir. Milli iradeye ipotek koymaya kalkanlar eninde sonunda kaybetmeye, unutulmaya mahkûmdur. Biz inanıyoruz ki Necmettin Erbakan bu ülkede 7 yıl değil, 70 yıl geçse de hatırlanmaya, mazlumların yolunu aydınlatmaya devam edecektir” diye konuştu.

“YENİ BİR ŞAHLANIŞIN COŞKUSUNU GÖRÜYORUM”

“Gençlere övgülerde bulunan Karamollaoğlu, “Gençliğinden emin olan geleceğinden emin olur” diyerek;  “Sizler huzur, barış ve kardeşlik yurdu bir Türkiye’nin teminatısınız. Bu yüzden sizdeki bu heyecana, bu inanmışlığa, bu adanmışlığa bakınca içim içime sığmıyor. Çünkü ben bugün burada Milli Görüşçülere yakışır yeni bir şahlanışın coşkusunu görüyorum. ‘Kim var’ diye sorulduğunda, sağına, soluna, ardına bakmadan ‘Ben varım’ diyenleri görüyorum. Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir dünya’yı kurma konusundaki azmi ve inancı görüyorum. Ben bugün burada hak için, adalet için, yeryüzünün mazlumları için ayağa kalkanları görüyorum” ifadelerini kullandı.

“MİLLİ GÖRÜŞÇÜ OLMANIN ÖLÇÜSÜ SAADET PARTİLİ OLMAKTIR”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın yolunu tarif ederek;  “Bugünlerde neredeyse herkes Milli Görüşçü. Herkes Erbakan’ın yolundan gidiyor. Kimse darılmasın, gücenmesin ama bugün Milli Görüşçü olmanın, Erbakan’ın yolundan gitmenin en önemli ölçüsü Saadet Partili olmaktır. Çünkü Erbakan’ın yolundan gitmek, faiz lobisini zengin etmekle değil, denk bütçe yapmakla olur. Şeker fabrikalarını haraç mezat satmakla değil, Anadolu’yu fabrikalarla, donatmakla olur. ABD ile ortak mekanizma kurmak, İsrail’le anlaşma yapmakla değil D-8’lere sahip çıkmakla olur” diye konuştu.

“BUGÜN FIRAT KAN AKIYOR, DİCLE KAN AKIYOR”

İslam coğrafyasında yaşanan acılara değinen Karamollaoğlu, şunları söyledi: “Bugün ne yazık ki Fırat kan akıyor, Dicle kan akıyor. Suriye’de, Yemen’de, Doğu Guta’da her gün yüzlerce insan, kadın, yaşlı, çocuk can veriyor. Ama hamdolsun bu kanı durdurmak için çalışanlar ve çaba gösterenler de var. Bugün ‘bir damla petrol, bin damla kandan daha değerlidir’ diyerek Orta Doğu’yu kana bulayanlar var ama hamdolsun bütün dünyanın karşısına dikilip, ‘Hayır, dünyanın hiçbir elması, hiçbir zümrüdü, hiçbir mücevheri bir masumun bir damla kanından daha değerli değildir’ diyen milli görüşçüler var. Tarihe bir damga vurarak; savaş değil barış, çatışma değil diyalog, tekebbür değil eşitlik, sömürü değil hakça paylaşım, zulüm değil adalet, baskı ve tahakkümü değil insan haklarını hâkim kılmak isteyenler var.”

Programda, davete çeşitli sebeplerle katılamayanların telgrafları okundu. Salonu etkinlik için tahsis eden Fenerbahçe Spor Kulübü’ne ve Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım’a teşekkür edildi.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ