logo

Şefler, Kahve Diyarı Ataşehir’de İftar Yemeğinde Buluşuyor

Şefler, Kahve Diyarı Ataşehir’de İftar Yemeğinde Buluşuyor

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu ve Çanakkale Aşçılar Derneği, geleneksel iftar buluşmasını bu yıl Ataşehir Kahve Diyarı’nda ünlü isimlerin katılımı ile gerçekleştiriyor.

Yurtiçi ve yurt dışında önemli başarılara imza atmış şefler ve ünlü konukların bir araya geleceği yemek Çanakkale Aşçılar Derneği Basın Sözcüsü Şef Rüzgar Sünbül’ün öncülüğünde farklı mimari yapısıyla göz dolduran Varyap Meridian‘ın en nezih mekanlarından Kahve Diyarı’nda gerçekleştirilecek.

Kahve Diyarı Ataşehir’in Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu ve Çanakkale Aşçılar Derneğinin gelenekselleşmiş iftar yemeklerine, ilk kez ev sahipliği yapacağı bu özel davette, gerek yurtiçi gerek yurtdışında birçok başarıya imza atmış şefler ağırlanacaktır. Çanakkale Aşçılar Derneği basın sözcüsü Şef Rüzgar Sünbül’ün önderliğinde yapılacak olan bu organizasyon şefleri, iş ve sanat dünyasından Gökhan Kırdar, Acun Ilıcalı, Açelya Akkoyun, Vatan Şaşmaz gibi isimlerle bir araya getirecek.

Birçok önemli ismin katılacağı bu iftar yemeğinde Osmanlı İmparatorluğu saray mutfağı temasına uygun olarak, konuklar şaşırtılacak fasıl ve semazen gösterileri de yer alacaktır.
Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu ve Çanakkale Aşçılar Derneği’nin, Şef Murat Dadak için düzenlediği vefa iftarı Kahve Diyarı Ataşehir’de gerçekleştirilecek.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ