logo

‘Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Fuarı’ Açılıyor

‘Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Fuarı’ Açılıyor

CNR EXPO İstanbul’da Uluslararası Modern Şehircilik Ödülü sahibi Ataşehir Belediyesi’nin de katıldığı “Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Fuarı” 29 Mayısta açılıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

29 Mayıs-01 Haziran 2013 tarihleri arasında CNR EXPO İstanbul‘da düzenlenen “Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Fuarı” pek çok ilke imza atan etkinliklere 2.Hall’de ev sahipliği yapacak.

Fuarın ikinci günü olan 30 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seminerde GAP İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Nilgün Kıvırcık “Beyoğlu’nda Kentsel Dönüşüm-Tarlabaşı Deneyimi” projesini ilk kez fuarda anlatacak. Aynı gün yapılacak “Esenler’de Yerinde Dönüşüm” konu başlığına sahip seminerin konuşmacısı ise Esin-Der Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan olacak.

31 Mayıs’ta düzenlenecek seminerlerde ise Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı “Bağcılar’da Kentsel Dönüşüm” hakkındaki detayları ve yenilik sürecini dinleyicilerle paylaşacak. Kentsel dönüşüm sonrasında önemli bir sorun olarak görülen atık yönetimiyle ilgili olarak da “Kentsel Dönüşüm Atığını İsraf Etmeyin” temalı konuşmayı Material Connexion İstanbul Ofisi Yöneticisi Paolo Cancellato yapacak.

Fuarın son günü olan 01 Haziran’da ise dünyanın en büyük futuristik kent (Modern mimari çizgiler) projesi olan Lusail City hakkındaki detaylar Türkiye’de ilk kez iş adamları ve yatırımcılarıyla buluşacak. Katar’da inşa edilen Lusail City’nin Yönetim Direktörü Magdy Youssef, 2020’de tamamlanması planlanan projesinin inşaat, yapı, imar, mimari ve tasarım alanlarındaki ayrıntılarını anlatacak.

Ataşehir Belediyesi’nin de katıldığı, 29 Mayıs – 01 Haziran 2013 tarihleri arasında Sine Fuarcılık A.Ş. tarafından CNR EXPO İstanbul’da düzenlenen “Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Fuarı” ile hizmetlerinin teknolojik olduğu kadar çevre dostu araçlarla topluma sunulması ve bunun için gerekli ekipmanların karşılanmasına ilişkin çözümlerin sektörle paylaşılması hedefleniyor.

İstanbul’un en gözde ilçelerinden Ataşehir Belediyesi, Eylül 2012’de Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen organizasyonda, World Consumer Academy tarafından Uluslararası Modern Şehircilik Ödülü’ne layık görülmüştü.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ