logo

Şehit Vermekten Acısı Şehit Vermeye Alıştırılmak

Şehit Vermekten Acısı Şehit Vermeye Alıştırılmak

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, son günlerde artış gösteren şehitlerimize ilgisizliğe dikkat çekerek, ”Şehit vermekten daha acı durum, şehit vermeye alıştırılmaktır” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Şehitlerimize rahmet dilenen basın açıklamasında Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun ”Şehit vermekten daha acı bir durum varsa o da şehit vermeye alıştırılmaktır.” Söyleminin altını çizen İyi Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı; “Maalesef durumumuz budur.” İfadelerine yer verildi.

İYİ PARTİ ATAŞEHİR TEŞKİLATI BASIN AÇIKLAMASI:

“Maalesef Şırnak’ta verilen 2 şehitle birlikte bu hafta verdiğimiz şehit sayısı 6’ya yükselmiştir. Milletimizin başı sağolsun, Vatan sağolsun.

Verilen şehit haberlerinde mutad olan; Türkiye’de gündemin şehitlerimiz olması, tüm Türkiye’nin hep bir ağızdan teröre lanet okumasıydı.

Ancak şehitlerimiz maalesef ki, bir futbol topunun taca hangi futbolcudan çıktığı kadar konuşulmadı.

Ancak şehitlerimiz; Mehmet Akif Ersoy’a ”serserinin teki”, Selahaddin Eyyubi’ye ”hayvan oğlu hayvan”, BOP Projesi için ”Türkiye için bir nimet”, Yunan ordusu için ”keşke galip gelseydi” diyen bir meczup kadar konuşulmadı.

Devletin başı, şehitlerimiz için ağzını açmazken, bu meczup için başsağlığı dileyebildi. Daha sonra devlet yetkilileri Yunan artığı bu meczup için tarihçi diyebildi.

Muhtemel ki, bu meczubun tarih eğitimi aldığı yerde damat ekonomi eğitimi aldı, ikisinin de konularına ilgisi bu kadar.

Gerçi bunlar; bir kaç Mehmet şehit oldu diye meclis toplanmaz” diyen zihniyettir. Ne beklenebilir ki?

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi; ”Şehit vermekten daha acı bir durum varsa o da şehit vermeye alıştırılmaktır.” Maalesef durumumuz budur.

Allah’tan şehitlerimize rahmet, gazilerimize acil şifalar, acılı ailelerine ve milletimize sabır vermesini niyaz ederiz.

06.05.2019

İYİ Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ