logo

‘Sen Yeter Ki İste İle Hayalleriniz Gerçek Olabilir’

‘Sen Yeter Ki İste İle Hayalleriniz Gerçek Olabilir’

“Sen Yeter Ki İste” ile Kuantum Yaşam Koçu Sedef Sade, “Bütün hayallerin gerçek olabilir” mottosuyla doğru istemenin hayatı nasıl değiştirileceğinin ipuçlarını veriyor.

“Bütün hayallerin gerçek olabilir.” mottosuyla doğru istemenin hayatı nasıl değiştireceğini anlatıyor, Sen Yeter Ki İste. Sınırlamaların, engellerin ve yolunda gitmeyen her şeyin aslında yanlış inanışlara ve içinde hapsolunan eski düşünce kalıplarına bağlı olduğu gerçeğinden yola çıkarak tüm bunları değiştirmeye doğru adım adım ilerlemenin ipuçlarını veriyor. “Allah, ‘İsteyin vereyim.’ diyor. Peki, isteklerimizin olmamasını sağlayan engeller nedir? İlişkilerde, maddiyatta, kariyerde bu kadar kısır döngü yaşamamızın sebebi nedir?”

DOĞRU İSTEMEYİ ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

Kuantum Yaşam Koçu Sedef Sade’nin isteklerin ve hayallerin gerçekleşmesi için birbirinden özel yöntemlerle, okurla sohbet eder gibi yazdığı Sen Yeter Ki İste’de yaşamın aslında sanıldığı kadar zor olmadığının altı çiziliyor. “Bilim olmadan, ilim, ilim olmadan da bilim olmaz.” düşüncesinden yola çıkarak ilişkiler, kaygı, endişe, vesvese konularında danışanlarına yol gösteren Sedef Sade, bilinçaltının gizemli ve sırlı kapılarını ilim ve bilimi dengede tutarak ilerletmeyi seçtiğini dile getiriyor. 2014 yılında Eskişehir’de kurduğu Mor Beyaz Gelişim Koçluk Akademisi’nde eğitimlerini sürdüren yazar eserinde okura, “Şimdi ve tüm zamanlara doğru hayallerine adım atmak için cesaretini gösterebilecek misin?” sorusunun yanıt bulacağı pratikler ve yaşanmış öykülerle yol gösteriyor.

Yazardan Direkt Yayınevi’nden yayımlanan Sen Yeter Ki İste, geçmiş, gelecek ve şimdi arasındaki tüm köprülerin, insanı olması gereken yere nasıl taşıdığının sırlarıyla tanışmak isteyen okuruyla buluşuyor. 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ