logo

Seval Düzenli, ‘Sadece Seçimde Hatırlanmak İstemiyoruz’

Seval Düzenli, ‘Sadece Seçimde Hatırlanmak İstemiyoruz’

Sadece seçimde hatırlanan kadın olmak istemediklerini kaydeden CHP Ataşehir Kadın Kolu Başkan Adayı Seval Düzenli, hedeflerinin partilerini iktidara taşımak olduğunu ifade etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kongre sürecine giren CHP’de ilçe ve il kongreleri ile birlikte gençlik ve kadın kolları kongreleri takvimi de işliyor. 16 Şubat 2020 Pazar günü yapılacak olan kongrede CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanlığına aday olduğunu sosyal medyadan duyuran Seval Düzenli bir araya geldiği basın mensuplarına adaylığı ile ilgili açıklamada bulundu.

LİSTE OLUŞUMUYLA İLGİLİ GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Adaylık süreci ile ilgili basın mensuplarına bilgi veren Seval Düzenli, adaylık kararını mahallelerde temsilciler ve belediye başka yardımcılarının da aralarında olduğu geniş bir kitlenin görüşünü alarak kararı verdiğini, listedeki yönetim kurulu üyesi arkadaşlarının önemli kısmını bu görüşmeler sonucu belirlediğini, liste oluşumu ile ilgili mahalle temsilcileri ile görüşmelerinin devam ettiğini kaydetti.

SADECE SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLANMAK İSTEMİYORUZ

Daha çok sayıda kadının siyasette yer almasını istediklerini, hedeflerinin bu olduğunu kaydeden Seval Düzenli, seçimlerde kadın olmadan kimsenin kapısını açmadığının görüldüğüne işaret etti. Sadece seçimden seçime hatırlanan veya ihtiyaç duyulan kadın olarak anılmak istemediklerini kaydeden Düzenli, hedeflerinin partilerini iktidara taşımak olduğunu ifade etti.

CHP ATAŞEHİR KADIN KOLU BAŞKAN ADAYI Seval Akkaya Düzenli basın toplantısı..Seval Düzenli, ‘Sadece Seçimde Hatırlanmak İstemiyoruz’ https://www.itvhaber.com/seval-duzenli-sadece-secimde-hatirlanmak-istemiyoruz.html#.XkQiVn1v1YA.twitter

Gepostet von Recep Kenan am Dienstag, 11. Februar 2020

SORUNLARIN KADINLAR DAHİL EDİLMEDEN ÇÖZÜLEMEYECEĞİ İNANCINDAYIM

 Oluşturmaya başladığı listede yer alan yönetim kurulu üyesi arkadaşları ile basın mensuplarının karşısına çıkan kongrede yapılacak seçimde MOR liste ile yarışacak olan CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolu Başkan Adayı Seval Düzenli, yaptığı basın açıklamasında; “Ülkemizde yaşanan eğitim, sağlık, adalet gibi her türlü sorunun kadınlar dahil edilmeden çözülemeyeceği inancını taşımaktayım. Kadınların her alanda öncü olması gerektiğini vurgulayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisine mensup olan herkes de bu düşünceyle hareket etmektedir.” Dedi.  

KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUMU BEYAN ETMEKTEN GURUR DUYARIM

CHP ATAŞEHİR KADIN KOLU BAŞKAN ADAYI Seval Akkaya Düzenli basın toplantısı..Seval Düzenli, ‘Sadece Seçimde Hatırlanmak İstemiyoruz’ https://www.itvhaber.com/seval-duzenli-sadece-secimde-hatirlanmak-istemiyoruz.html#.XkQiVn1v1YA.twitter

Gepostet von Recep Kenan am Dienstag, 11. Februar 2020

Kongredeki seçime MOR liste ile giren Seval Düzenli açıklamasında; “Ülkemize demokrasiyi getiren ve kadınlara seçme ve seçilme hakkı tanıyan Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olarak CHP Ataşehir Kadın Kolları 4.Olağan kongresinde kadın kolları başkanlığına aday olduğumu beyan etmekten gurur duyarım.”  İfadeleri ile kadın kolu başkanlığına adaylığının altını çizdi.

TÜM KESİMLERİNİN YER ALDIĞI KADIN ÖRGÜTÜ PARTİMİZE KAZANDIRILACAK

Ortak akılla yönetilen bir kadın örgütünün önemine vurgu yapan Düzenli, “Partimize üye bütün kadınların ortak aklıyla yönetilen bir kadın örgütü yaratmak, ilçe yönetimi ve yerel yönetimlerle işbirliği içinde kadınların talep ve beklentilerine çözüm üreten bir yönetim mekanizmasını hayata geçirmek başlıca hedeflerimizdendir. Ataşehir ’de yaşayan bütün kadınlara kısa sürede ulaşılacak ve toplumun tüm kesimlerinin yer aldığı bir kadın örgütü partimize kazandırılacaktır.” Şeklinde konuştu.

“DEMOKRASİ ŞÖLENİNE ÇEVİRMEK ADINA TÜM KADINLARIMIZI KONGREMİZE BEKLİYORUM” 

Geçmiş dönem bütün kadın kolları başkanlarını arayarak görüşlerini aldığını kaydeden CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolu 4.Olağan Kongre Başkan Adayı Seval Düzenli, basın açıklamasını “Geçmiş dönemde görev alan Kadın Kolları başkan ve yönetim kurulu üyelerinin partimize katkılarını göz ardı etmeyerek, alacağımız kararlarda kadın emekçilerimize her konuda danışılacağını, partimizi iktidara taşıyacak kadrolarda kadınların temsilinin savunulacağını taahhüt etmekle birlikte, kongremizi bir demokrasi şölenine çevirmek adına tüm kadınlarımızı kongremize bekliyorum”  ifadeleriyle bir anlamda küsen veya küstürülen başkan ve üyelere zeytin dalı uzatarak birlikte mücadele etme önerisini dile getirmiş oluyor.” İfadeleri ile tamamladı.

Katılımları ve gösterilen ilgi için basın mensuplarına teşekkür eden 16 Şubat 2020 Pazar günü yapılacak 4.Olağan Kongrede CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolu Başkan Adayı Seval Düzenli, listesinde yer alan yönetim Kurulu Üyesi asayı arkadaşlar ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ