logo

Seval Özkan CHP 1. Bölgeden A. Adayı

Seval Özkan CHP 1. Bölgeden A. Adayı

CHP_aday_seval_ozkanKadıköy Sahrayıcedit Mahalle Muhtarı Seval Özkan, CHP Kadıköy İlçe Başkanlığı’nda Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adaylığı açıklamasını yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

30 Mart Yerel Seçimlerde ikinci kez Sahrayıcedit Mahalle Muhtarı seçinle Sevil Özkan çalışmasını TBMM çatısı altında sürdürmek amacı ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nden İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.

Yaptığı çalışmalar ve uyguladığı projelerle alışılagelmişin dışında, fraklı bir muhtar profili çizen Seval Özkan, partisi tarafından 29 Mart 2015’te yapılacak olan ön seçimlerde örgütün desteğini arayacak.

CHP_aday_seval_ozkan_ 1 (2)

“Emeğimiz Var Sözümüz de Olacak Elbet”

CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin’e açılış konuşması için çok teşekkür eden CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Aday Seval Özkan, “Emeğimiz var sözümüz de olacak elbet” sloganı ile yaptığı konuşmasında; “Basın açıklamamın öncesinde ve sonrasında bana destek olan ailem ve yol arkadaşlarıma emekleri ve destekleri için çok çok teşekkürler…  Toplantımıza katılan parti büyüklerime, partili yol arkadaşlarıma, dostlarıma ve basın emekçilerine verdikleri destek için çok teşekkür ederim. Geleceğimize sahip çıkmak için taşın altına elimi koydum taşı kaldırabilmek için oylarınıza talibim. 29 Mart 2015’te yapılacak olan ön seçimlerde tüm CHP üyeleri oy kullanacaktır, desteğinizi bekliyorum” diyerek, örgütün ön seçimde desteğini istedi.

CHP_aday_seval_ozkan_ 1 (1)

Seval Özkan Kimdir?

Pertevniyal Lisesi ve Marmara Üniversitesi İİBF-İktisat bölümü mezunu olan Seval Özkan, Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü’nde Uluslararası Bankacılık yüksek lisansı yaptı. Daha sonra New York’ta Dowling College’da Bilgi Sistemleri Yöneticiliği (MIS) alanında ikinci yüksek lisansını, asistan ve burslu olarak tamamladı.

Bankaların hazine, para yönetimi ve bilgi sistemleri bölümlerinde değişik pozisyonlarda çalıştı, yöneticilik yaptı. Sistem geliştirme ve sistem denetçiliği, kalite ve iç denetim müdürlüğü görevlerinde bulundu. Değişik bankalarda ATM, 2000 yılı, EURO Geçiş, YTL (Yeni Türk Lirası) gibi büyük projelerin yöneticiliklerini yaptı.

Pek çok sivil toplum kuruluşunda ve derneklerde komisyon ve yönetimlerinde bulundu, sosyal projelerde gönüllü olarak çalıştı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ