logo

SEVİNÇ ERBULAK VE FIRAT TANIŞ “AYRILIK” İLE ATŞEHİR’DE

SEVİNÇ ERBULAK VE FIRAT TANIŞ “AYRILIK” İLE ATŞEHİR’DE

Sevinç Erbulak ve Fırat Tanış Behiç Ak’ın yazdığı, Semih Çelenk’in yönettiği “Ayrılık” adlı oyun ile Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde sahne aldı.

Oyunu usta tiyatro sanatçısı Nevra Serezli de izledi. Oyun sonrası MSKM Genel sanat Yönetmeni Oben Özkal oyunculara çiçek takdim etti.

“Ayrılık” Behiç Ak’ın, bir yıl önce ayrılmış çiftin yeniden bir araya gelmesiyle giriştikleri evlilik ve ayrılık süreçlerini ironik ve gülmeceyle yüklü sorgulaması…

Prof Dr. Semih Çelenk’in rejisiyle sahnelenen “Ayrılık” ikili hayata, budalalıklarımıza, sevimliliklerimize ilişkin eğlenceli ve sıcak bir güldürü… Her anı, birilerimizin hayatında yaşadığı anlarla örtüşüveriyor. Sahnedeki insan/insanlar bize bir anda çok tanıdık geliveriyor. Ama sonra biz bu hataları hiç yapmamışız, yapmazmışız gibi oluyor. Onların budalalıklarına, şaşkınlıklarına gülüyoruz.

Oyun, Sevinç Erbulak ve Fırat Tanış’ın görkemli oyunculuğuyla, bir komedi fırtınasına dönüşüyor.

Behiç Ak’ın yazdığı, Semih Çelenk’in yönettiği, Sahne Tasarımını Başak Özdoğan’ın yaptığı ve Ebruli Muharrem’in müziklerini yaptığı Ayrılık’ta oynayan oyuncular: Sevinç Erbulak & Fırat Tanış.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ