logo

Sevtekin Fikir Sanat Tiyatrosu ‘Kocamın Nişanlısı’ ile MSKM’de

Sevtekin Fikir Sanat Tiyatrosu ‘Kocamın Nişanlısı’ ile MSKM’de

Sevtekin Fikir Sanat Oyuncuları “Kocamın Nişanlısı” adlı oyun ile Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde sahne alarak Ataşehirli tiyatro severlerle buluştu.

Sevtekin Fikir Sanat Oyuncuları “Kocamın Nişanlısı” adlı oyun ile Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde sahne aldı. 2 perdelik, 135 dakika süren oyunu 330’un üzerinde tiyatro sever izledi.

Sevtekin Fikir Sanat Tiyatrosu “Kocamın Nişanlısı” adlı oyun ile 25 Ocak Perşembe Saat: 20.30 Halit Akçatepe Sahnesinde Ataşehirli tiyatro severlerle buluştu.

Sadık Şendil tarafından kaleme alınan Ferdi Merter “Kocamın Nişanlısı” adlı oyun Yönetmen Ferdi Merter tarafından sahneyle buluşturuldu.

Sadık Şendil’in yazdığı oyunda, adam karısından boşanmadan önce bir başkasıyla nişanlanır. Kadın ise bu durumu öğrenince boşanmaktan vazgeçer ancak bir trafik kazası sonucunda hapse girer. Kazadan önce entelektüel bir kişiliğe sahip olan kadın, hapisten bambaşka biri olarak evine döner. Karısının eve dönmeyeceğine emin olan adam, nişanlısıyla yaşamaya başlar bile… Ve olaylar bu noktadan sonra iyice karışır…

Yazan: Sadık Şendil

Yönetmen: Ferdi Merter

Oynayanlar: Arzu Yanardağ, Tuğba Özay, İpek Tenolcay,

Aslı Kökçe, Mehmet Çepiç, Serdar Sevtekin, Fatih Ayhan

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ