logo

Seyahat Kısıtlamasının Kalkmasıyla Otobüs Seferleri Başladı

Seyahat Kısıtlamasının Kalkmasıyla Otobüs Seferleri Başladı

1 Haziran Normalleşme kararlarıyla, yeni tip koronavirüs (Kovid 19) tedbirleri kapsamında durdurulan seyahat kısıtlamasının kalkmasıyla şehirlerarası otobüs seferleri başlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de etkili olan yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınına karşı ülke çapında bir dizi önlemler alındı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid 19)salgını ile mücadele kapsamında izolasyon tedbirleri doğrultusunda şehirler arası seyahat sınırlaması ile birlikte otobüs seferleri de durdurulmuştu.

Sağlık Bakanlığı Bilim kurulu tavsiyeleri dikkate alınarak açıklanan normalleşme sürecine yönelik yeni normallerin uygulanma kararı ile birlikte 1 Haziran itibariyle şehirler arası seyahat kısıtlamasının sona erdi.

1 Haziran itibariyle şehirler arası seyahat kısıtlamanın kalkmasıyla vatandaşlar İstanbul ve diğer ilerde otobüs terminallerine geldiler.  İstanbul’da zorunlu olarak verilen uzun bir aradan sonra tekrar şehirler arası otobüs seferleri kısıtlamanın sona erdiği saat 24:00’ten sonra 1 Haziran’ın ilk dakikalarında başladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ