logo

Şeyma Döğücü, ‘30 Ağustos Zaferi Birçok Ulusa Örnek Oldu’

Şeyma Döğücü, ‘30 Ağustos Zaferi Birçok Ulusa Örnek Oldu’

97.yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımlayan Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, 30 Ağustos Zaferi’nin tarihimizdeki en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu vurguladı.

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü 30 Ağustos Zafer Bayramının 97.yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkanımız Av.Şeyma Döğücü, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımlamış olduğu mesajında, 30 Ağustos Zaferi, Milletimizin tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir.

Milletimiz , 26 Ağustos 1922 tarihinde başlayan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nde en büyük zaferlerinden birini 30 Ağustos 1922 tarihinde kazanmış ve işgalci güçlere büyük bir darbe indirmiştir dedi.

Başkan Döğücü mesajında şu ifadelere yer verdi;

‘’Milletimiz, o yokluk ve yoksulluk döneminde eşine dünyanın hiçbir yerinde rastlanmayacak bir mücadelenin sonucunda hiçbir ülkenin esareti altında yaşamayacağını göstermiştir. 30 Ağustos Zaferi; bir toplumun küllerinden doğmasını sağlamakla kalmamış esaret altındaki birçok ulusa da örnek olmuştur.

Büyük Zafer’in 97. yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşadığımız bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, vatanın bütünlüğü ve Milletimizin  bağımsızlığı uğruna hayatlarını feda eden, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ