logo

Şiddete, Silaha Baş Vurmadan Kutlama ve Eğlence

Şiddete, Silaha Baş Vurmadan Kutlama ve Eğlence

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimini Millet İttifakı CHP’li Adayı Ekrem İmamoğlu’nun açık farkla kazanması sevinç gösterileri ile karşılandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

31 Mart günü yapılan yerel seçimlerde İBB Başkanlığı’na seçilen Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti ortaklığı ile oluşan Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu, Ak Parti’nin itirazını değerlendiren Yüksek Seçim Kurulu’nda görüşülerek mazbatası alınıp, seçimin iptali ve 23 Haziran’da tekrarı kararı almıştı.

23 Haziran günü gerçekleşen, Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu arasındaki İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı yarışının sonuçlanacağı yenileme seçimini bu sefer 800 bine yakın oyla ve açık farkla yine Ekrem İmamoğlu kazandı.

İMAMOĞLU’NUN DESTEKLEYENLERDEN SEVİNÇ GÖSTERİLERİ

23 Haziran günü gerçekleşen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimini 800 bine yakın oyla ve açık farkla Ekrem İmamoğlu’nun kazanması İstanbul’un geneli ile birlikte Ataşehir’de de Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti ortaklığı ile oluşan Millet İttifakı mensupları ve İmamoğlu’nun destekleyen diğer vatandaşlar tarafından sevinç gösterileri ile karşılandı.

ŞİDDETE VE SİLAHA BAŞ VURMADAN EĞLENCE

Aynı saatlerde çok sayıda İstanbullu ile Beylikdüzü’nde bir araya gelen Ekrem İmamoğlu’nu destekleyen seçmenler, seçim zaferini, müzik eşliğinde oyun ve halaylarla kutlarken, eğlence ve coşkunun şiddete ve silaha başvurmadan da yapılabileceğini gösterdiler.

CHP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞI SEVİNÇ GÖSTERİLERİ ve eğlencesi.

Gepostet von İTV Haber am Sonntag, 23. Juni 2019

PRESTİJ CADDESİ VE ATAŞEHİR BULVARINDA KUTLAMALAR

Saatlerce Ataşehir Küçükbakkalköy’deki Prestij Caddesi’nde bulunan CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Önünde ve Atatürk Mahallesi’nde Ataşehir Bulvarında toplanan Ataşehirliler, seçim zaferini coşkulu bir şekilde kutladıktan sonra gecenin ilerleyen saatlerinde olaysız olarak dağıldılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ