logo

SİNDEF’ten Üye Derneklerine Temizlik Malzemesi Desteği!

SİNDEF’ten Üye Derneklerine Temizlik Malzemesi Desteği!

Dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan koronavirus salgınının daha da yoğunlaştığı zorlu günlerde SİNDEF üye derneklerine temizlik malzemesi dağıtımına başladı.

Dünyayı ve Ülkemizi de etkisi altına alan koronavirus salgınının daha da yoğunlaştığı zorlu günlerde derneklerini sahipsiz bırakmadı. Hemşerimizin her zaman yanında olan SİNDEF Federasyon Başkanı #HasanDalkıran ve yönetimi son olarak temizlik ürünlerini dernek başkanlarına teslim etmeye başladı.

SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran’ın yapmış olduğu açıklama:

Sinop Dernekleri Federasyonu olarak üye Derneklerimize katkılar sunmaya devam ediyoruz. Covid-19 virüsünün etkilerini en aza indirmenin yolu malûmunuz üzere Temizlik-Maske-Mesafe kuralına riayet etmekten geçiyor. Bu bağlamda derneklerimize daha önce dezenfektan cihazı ve maske dağıtımlarını gerçekleştirmiştik. Şimdi tüm derneklerimize temizlik malzemesi katkısı sunarak yanlarında olduğumuzu göstermek istedik.

Temizlik malzemelerinin dağıtımına Küçükçekmece bölgesi ve esenler bölgesi derneklerimiz ile başladık. Önümüzdeki günlerde tüm bölgelerimize ve derneklerimize temizlik malzemelerinin dağıtımını gerçekleştirmiş olacağız.

Derneklerimizden ve üyelerimizden alınan tedbirlere uymalarını rica ediyor, Sağlıklı günlerde yeniden birlikte olmak dileğiyle hayırlı günler diliyoruz. Her şey Sinop ve Sinop’lular için…

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ