logo

Sinemaport’tan Cinetime’a ‘En İyi Sinema Salonu’ Ödülü

Sinemaport’tan Cinetime’a ‘En İyi Sinema Salonu’ Ödülü

Sinemaseverlerin yeniden salonlarda film izlemek için sabırsızlandığı şu günlerde, sinema dünyasının çok ses getirecek yeni ödülleri, bu sene Sinemaport tarafından dağıtıldı.

Yaklaşık 1 milyon katılımcının oy kullandığı yarışmanın ödül kategorileri arasında; en iyi film, en iyi oyuncu, en iyi yönetmen ve en iyi sinema salonu gibi kategoriler yer aldı. Bir Özdilek kuruluşu olan Cinetime ise katılımcıların oylarıyla “En İyi Sinema Salonu” kategorisinde verilen ödülün sahibi oldu.

Aktüel sinema portalı Sinemaport tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen “Sinemaport Ödülleri” pandemi nedeniyle Instagram’da düzenlenen bir etkinlikle sahiplerini buldu. Oyuncu Mehmet Esen, Özcan Beylan, Hamdi Alkan ile kültür-sanat ve cemiyet hayatından Tümay Özokur, Engin Çağlar, Hakan Gence, Kıvanç Terzioğlu, Melih Değirmenci, Ali Hakan, Uğurkan Erez ve Saba Tümer gibi isimlerin jüri üyeliğini üstlendiği Sinemaport Ödülleri’nin halk oylaması da tamamlandı.

2 Ocak 2021 Cumartesi akşamı İrfan Aslanhan’ın sunumuyla Sinemaport’un Instagram hesabında düzenlenen canlı yayınla gerçekleşen ödül törenine jüri üyeleri ve ödül almaya hak kazanan isimler ile kurumların temsilcileri de katılım sağladı.

En yeni ve en güzel filmleri Cinetime’da izleyen sinemaseverler, salonlarda film izlemeye duydukları özlemi dijital platformlardan dile getirirken, sinema dünyasındaki en yeni gelişmeleri de Cinetime’ın mobil uygulaması ve sosyal medya hesapları üzerinden takip etmeye devam ediyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ