logo

SİNOP TANITIM GÜNLERİNDE 1 MİLYON ZİYARETÇi

SİNOP TANITIM GÜNLERİNDE 1 MİLYON ZİYARETÇi

sinop_tanitim_gunleri_14.Sinop Tanıtım Günleri Maltepe sahilindeki miting alanında SİYAD ve SİNDEF önderliğinde, Sinop İl Dernekleri, İlçe ve Köy Derneklerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Katılımlarından dolayı siyasetçilere, bürokratlara, dernek başkanlarına, Sinoplulara, misafirlere şükranlarımı sunan SİYAD Genel Başkanı Keramettin Arpacı, Maltepe’deki Sinop Tanıtım Günleri’ni büyük bir coşkuyla, heyecanla, birlik ve beraberlik içerisinde 1 milyonu aşan bir katılımla gerçekleştirdiklerini söyledi.

sinop_tanitim_gunleri_35

Sinop Tanıtım Günleri’nin anlamının Sinop dernekçiliği adına çok büyük olduğuna işaret eden Keramettin Arpacı,  1. ve 2. Sinop Tanıtım Günlerinin Sinop Valiliği, Kamu kurumları, Belediyeler ve İstanbul’daki derneklerle ortak yapıldığına dikkat çekerek; “3.tanıtım Günleri sadece İstanbul’daki dernekler tarafından yapılmıştır. Bu büyük organizasyon İstanbul’da Sinop dernekçiliğinin çok büyük mesafeler kat ettiğini göstermektedir. Bundan sonra Sinop dernekçiliği yönünü belirlemiştir. Gücünün farkına varmıştır. Gelecekte daha büyük projelerle hemşerilerimizi temsil edecektir. Artık her alanda hemşerilerimiz özgüvenlerini göstereceklerdir. Önümüzdeki dönemlerde İstanbul’da Belediyelere adaylarımız çıkacaktır” diye konuştu.

sinop_tanitim_gunleri_25

İstanbul Maltepe Miting Alanında 27-30 Ekim tarihleri arasında SİNDEF (Sinop Dernekleri Federasyonu) ve SİYAD (Sinop İli Yardım ve Dayanışma Derneği) ortak organizasyonunda gerçekleştirilen “Sinop Tanıtım Günleri” etkinliğine İstanbul milletvekilleri Engin Altay, Şirin Ünal ve Sinop milletvekili Nazım MAVİŞ ile birlikte; Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Sinop Valisi Hasan İpek, Vali Yardımcısı Hüseyin Sayın, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Boyabat Kaymakamı Ümit Hüseyin Tüney, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Duragan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçarslan, Zeynep Babacan, Av. Mustafa Naim Yağcı ve Hakkı Altınkaynak’ın aralarında olduğu siyasi parti İlçe başkanları ve yöneticileri, Meclis üyeleri, federasyon, birlik, dernek ve STK başkan ve yöneticileri, davetliler ve Sinoplular ile İstanbullu ziyaretçiler katıldı.

sinop_tanitim_gunleri_14sinop_tanitim_gunleri_17sinop_tanitim_gunleri_23sinop_tanitim_gunleri_28sinop_tanitim_gunleri_29sinop_tanitim_gunleri_31sinop_tanitim_gunleri_37sinop_tanitim_gunleri_38sinop_tanitim_gunleri_40

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ