logo

“SİYAD ATAŞEHİR” HEDEFLEDİĞİ TAPUSUNA KAVUŞTU

“SİYAD ATAŞEHİR” HEDEFLEDİĞİ TAPUSUNA KAVUŞTU

siyad_atasehir_tapu (1)Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD), Ataşehir Şubesi kurulduğu 1989 yılından beri hedefi olan derneğin tapusunu törenle teslim aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

SİYAD ATAŞEHİR ANADOLU ŞUBESİ ATEŞİ YANMAYA DEVAM EDİYOR

Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD), kurulduğu 1989 tarihinden bu güne, bir ilki yaşadı.

SİYAD Ataşehir Anadolu Şubesi üyeleri, faaliyet gösterdikleri Yeni Çamlıca Mahallesi’nde lokal olarak kullanılan yerini satın alarak, derneklerine bağışladılar.

siyad_atasehir_tapu (10)

SİYAD Ataşehir Anadolu Şubesi, 500 üyenin katılımıyla 26.12.2015 tarihinde tapu teslim merasimi program düzenledi.

Program 18:00 da tekbir nidaları ile kurban kesilerek başladı. Abdulaziz ÜNAL hocanın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam eden programa eski ve yeni tüm SİYAD yöneticileri katıldı.

SİYAD Ataşehir Anadolu şubesi eski başkanlarından Durmuş CAN, derneğin tapusunu SİYAD Genel Başkanı Keramettin ARPACI’ya teslim etti. Diğer şubelere de örnek olması temennisinin vurgulandığı konuşmaların ardından konuklara ikramlar sunuldu.

siyad_atasehir_tapu (12)

SİYAD Ataşehir Anadolu Şubesi başkanı Arif YILDIRIM Dernek yerinin alımında katkısı olan kişilere teşekkür konuşmasında; Onursal Şube Başkanı Durmuş CAN’a, bir önceki dönem şube başkanı Muammer ÜNLÜ’ye, dernek avukatı Av. Belgin AKBULUT’a, Sinoplu iş adamı Mert ÖZTÜRK’e, CHP Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Arif KUŞCU’ya, asgari ücretlerle çalıştıkları halde, az çok demeden derneklerine sahip çıkan, birbirinden değerli dernek üyelerine ve her zaman yanınızdayız diyerek gerek maddi gerekse de manevi desteğini esirgemeyen Ataşehir Belediye Başkanı Sayın Battal İLGEZDİ’ye ne kadar teşekkür etsek azdır dedi.

siyad_atasehir_tapu (6)

SİYAD Ataşehir Şubesi Başkanı Arif YILDIRIM, yönetime geldikleri günden beri, öncelikle mağdur durumda olan bütün Sinoplu hemşerilerinin yanında olduklarını kaydederek; “Ayrıca memleket gözetmeksizin; yıllardır komşu olduğumuz, diğer memleketlerden kopup Yeni Çamlıca Mahallesine yerleşmiş bütün mahalle sakinlerinin acı ve tatlı günlerinde yanlarında olduk. Mağdur olan komşularımızın ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık” dedi.

Hemşericilik anlayışının yanında komşuluk haklarını da gözettiklerini vurgulayan başkan Arif Yıldırım, henüz tarihi belli olmayan, fakat yakın bir tarihte kaynaşma amaçlı düzenleyecekleri mantı gecesinde bütün hemşeri ve komşularını aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını kaydetti.

siyad_atasehir_tapu (7)

SİYAD Ataşehir Şubesi Tapu Teslim Programına SİYAD Onursal Başkanı Sebahattin SUNGUR ve SİYAD Genel Başkanı Keramettin ARPACI ile birlikte; SİYAD yönetim kurulu üyelerinden; Yusuf SAVAŞ, Muammer ÜNLÜ, Cemil ELMACI, Mustafa ERMİŞ, Hakan AYNACI, Murat SARI, Nazım DEMİRAY, İsmail SARIOĞLU, Erdoğan USLU, Ali Zaim, Eyüp ERMİŞ, Halime ŞAHİN, SİYAD Ataşehir Anadolu Şubesi Onursal Başkanı Durmuş CAN, Sinoplu sanatçılar; Ozan ÖZTÜRK, Bayram KAYA, Mehmet DALGIÇ, SİYAD Maltepe Şube Başkanı Salih YÜKSEL, Pendik Sinoplular Dernek Başkanı Hasan DEMİR, Gürpınar Köyü Dernek Başkanı Ergün ÜNLÜ, CHP Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Arif KUŞCU, CHP Ataşehir İlçe Gençlik Örgütü yöneticileri, MHP İlçe Gençlik Kolları temsilcileri, Yeni Çamlıca Mahalle Muhtarı Fazlı SARISOY ve Mevlana Mahallesi Muhtarı Recep Ali KANTARCI, SİYAD üyeleri ile Ataşehirli vatandaşlar katıldı.

siyad_atasehir_tapu (9)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ