logo

SİYAD’IN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

SİYAD’IN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

sinop (0)Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD)’ın Üsküdar Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlediği iftar yemeğine Sinoplulardan yoğun ilgi geldi.

SİYAD’ın her yıl organize ettiği geleneksel iftar yemeği programına ilgi giderek artıyor. Bu yıl Üsküdar Belediyesi Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine Sinoplular yoğun ilgi gösterdi. SİYAD’ın organize ettiği iftar programına 7’den 70’e yüzlerce davetli katıldı.

Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD), bu yılda geleneği bozmadı. Burhaniye mahallesinde bulunan Üsküdar Belediyesi Kültür Merkezi’nde genel merkez yönetim kurulu üyeleri, şube başkanları, şube yönetim kurulu üyeleri ve üyeler başta olmak üzere yüzlerce Sinoplu için gönül sofrası kurdu.

Geleneksel iftar yemeği programına 7’den 70’e yüzlerce Sinoplu akın etti. İstanbul’da faaliyetlerini sürdüren onlarca sivil toplum kuruluşunun başkanları ve temsilcileri de iftar sofrasında hazır bulundu.

İftar programıyla ilgili bilgi veren SİYAD Genel Başkanı Keramettin Arpacı, Ramazan ayı vesilesiyle düzenledikleri bu programda çeyrek asrı geride bırakmış, güçlü yapısı ve mevcut kadrosuyla Sinoplu sivil toplum kuruluşlarının içerisinde çok büyük bir öneme ve yere sahip SİYAD olarak kurdukları iftar sofrasında tüm Sinopluların birlik, beraberlik, dostluk, barış ve kardeşliğe vurgu yapmak istediklerini belirtti.

Yoğun ilgi gören SİYAD’ın iftar programı Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Akşam vakti ezanının okunması ve iftar duasıyla devam etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ