logo

Sosyete Pazarı Ataşehir’de

Sosyete Pazarı Ataşehir’de

Battal ilgezdi_ sosyete pazarGeçtiğimiz gün Semt Pazarı olarak hizmete giren Küçükbakkalköy Kapalı Pazar Alanı, Çarşamba günü de Sosyete Pazarı olarak Ataşehirlilerle ve Başkan İlgezdi ile buluştu. 

Recep Kenan/itvhaber.com

Anadolu Yakası’nın ve Ataşehir’in en büyük kapalı Pazar alanı olarak Ataşehirlilerin ve pazarcı esnafının hizmetine sunulan Küçükbakkalköy Kapalı Pazar Alanı pazar günleri sebze meyve satışının yapılacağı “Semt pazarı”, Çarşamba günleri de moda, giyim çanta, ayakkabı ve tekstil ürünlerinin satışa sunulacağı “Sosyete Pazarı” olarak düzenlendi.

Ataşehir Belediyesi tarafından pazarcı esnafı işbirliğinde 7 bin 500 metrekarelik alana inşa edilen Küçükbakkalköy Kapalı Pazar Alanı diğer günlerde de çeşitli açık hava etkinliklerinin de yapılacağı alan olarak planlanıyor. Küçükbakkalköy Kapalı Pazar Alanı Ataşehir’in bu konudaki ihtiyacını karşılayacak.

Ataşehirlinin sebze ve meyve ihtiyacını karşılamak üzere Küçükbakkalköy Semt Pazarı olarak 5 Ocak’ta açılan Küçükbakkalköy Kapalı Pazar Alanı, Sosyete Pazarı olarak 8 Ocak’ta Ataşehirlilerle buluştu.  Küçükbakkalköy Kapalı Pazar Alanı 8 Ocak’tan itibaren Çarşamba günleri moda, giyim, çanta, ayakkabı, tekstil ve aksesuar ürünlerinin satılacağı pazar olarak Ataşehirlilerin ihtiyacına cevap verecek.

Semt pazarının ilk günündeki gibi Sosyete Pazarı’nı açıldığı ilk günde de pazar alanını gezen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi ile birlikte pazarcı esnafı ve pazara alışverişe gelen Ataşehirli vatandaşlarla sohbet etti.

Küçükbakkalköy Kapalı Pazar Alanı’nda Ataşehirliler, alışveriş yorgunluğunu alanın içerisinde yer alan kafeteryada giderebilecekler. Engelli vatandaşların da rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanan alanda zabıta, sağlık birimleri, bebek bakım ünitesi, prova odası, mescid ve dinlenme alanları da bulunuyor.

Vatandaşların güvenliğine de son derece önem verilerek inşa edilen Küçükbakkalköy Kapalı Pazar Alanı’nda güvenlik kamera sistemleri sürekli izleme yapıyor. Otomatik yangın sisteminin de kurulduğu alanda gelişebilecek olumsuz durumlara karşı her türlü önlem alındı. Kapalı olduğu için yaz ve kış iklim koşulu olumsuzluklarının yaşanmayacağı alan içerisinde bir çok noktaya yerleştirilen ekranlarda vatandaşlara gerekli bilgilendirmeler yapılıyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ