logo

‘SÖZÜM SÖZ, 80 MİLYONU KUCAKLAYACAĞIZ’

‘SÖZÜM SÖZ, 80 MİLYONU KUCAKLAYACAĞIZ’

Fındık İçin Adalet’ yürüyüşünü noktaladıkları Giresun’daki mitingde fındık üreticileri ile buluşan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Sözüm söz, 80 milyonu kucaklayacağız” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Adalet Yürüyüşü ve Adalet Kurultayı’ndan sonra Ordu’dan Giresun’a ‘Fındık İçin Adalet’ yürüyüşü yapan CHP, Giresun’da Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı mitingde fındık üreticileri ile buluştu.

Ordu’dan başlayan Giresun’da noktalanan “Fındık İçin Adalet” yürüyüşünün devamında, yürüyüşün son noktası olan Giresun’da CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun katıldığı fındık mitinginde CHP ile  fındık üreticilerinin buluşması gerçekleşti.

‘Fındık İçin Adalet’ yürüyüşü sonrası Giresun’da düzenlenen “Fındık Üreticileri Ve Halkla Buluşma” mitinginde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sözüm söz, görüşü, inancı, kimliği ne olursa olsun 80 milyonu kucaklayacağız, Türkiye’de birliği, beraberliği ve huzuru hep birlikte getireceğiz” dedi.

İktidara geldiklerinde fındık üreticilerinin sorununu çözeceklerini, CHP’nin bu sorunu çözecek kadrolara sahip olduğunu ifade eden Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasında hükümetin fındık fiyatında istikrarı sağlaması gerektiğinin altını çizerek, kanuna göre fındık üreticisinin, çiftçinin 8 milyar dolar hakkı olduğunu, eski algıların değişmesi gerektiğini kaydederek, “Bu ülkenin çözülmeyecek sorunu yok. Suriyeliye verilen fındık üreticisine verilmiyor. Her bakan değişti, milli eğitim politikası değişti. Siz bari bir çözüm üretin, bir şey söyleyin” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, konuşmasında“Birlikte kavgasını vererek bu ülkeyi çağdaş uygarlığa taşıyacağız” ifadesine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ