logo

SSED ‘Engellilerin Anayasal Hakları’ Konulu Seminer Düzenledi

SSED ‘Engellilerin Anayasal Hakları’ Konulu Seminer Düzenledi

SSED (Sevgi Seli Engelliler Derneği) eğitim çalışmaları kapsamında hukukçuların katılımıyla “Kadın Hakları” ve psikolog katılımıyla “Öz Benlik” konulu seminer düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Sevgi Seli Engelliler Derneği, 2021-2022 Eğitim yılında Kadın hakları ve Öz benlik semineri düzenledi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan SSED (Sevgi Seli Engelliler Derneği) Genel Başkanı Fahri KOL, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verip, eğitim projelerinin ve seminerlerinin devam edeceğinin müjdesini verdi.

Toplantının devamında İstanbul Barosu Av. Candan Ramazanoğlu ve Av. Enes Oğuz Karakılıç “Engellilerin Anayasal Hakları” üzerinde önemli bilgiler verip, kadınların hukuksal haklarını detaylarıyla sunup, örnek vakalarla yasal haklarını anlattı.

Psikolog Ezgi Burcu Yıldız “Çocuk psikolojisi ve aile içi iletişim” hakkında etkileyici bilgiler vererek katılımcıların büyük ilgisini aldı. Seminer soru cevap olarak devam edip, katılımcıların akıllarındaki bir çok soru yanıtını buldu.

Seminere yoğun ilgi gösteren gençler, hukuksal haklarını ve öz benlikleri hakkında geniş bilgiler aldı. Katılımcılarda “Eğitim Projeleri”nin ve “Kadın Hakları seminerleri”nin devam etmesi yönünde talepler oluştu.

SSD (Sevgi Seli Engelliler Derneği) Başkan Fahri KOL talepleri değerlendireceklerini ve eğitim seminerinin devam edeceğini söyleyerek, programa destek veren Farkına Var Derneği Başkanı Sinem Nazlı Demir’e ve katılımcılara teşekkür etti

Sevgi Seli Engelliler Derneği (SSD) tarafından dernek merkezinde düzenlenen program, kokteyl sohbet ile son buldu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ