logo

SSED Ramazan’ın Son Haftasında İftar Programı Düzenledi

SSED Ramazan’ın Son Haftasında İftar Programı Düzenledi

Sevgi Seli Engelliler Derneği Ramazanın son haftasında düzenlediği iftar sofrası ve mehteran takımı gösterisi ile davetlilere coşkulu bir Ramazan akşamı yaşattı.

Recep kenan/itvhaber.com

Sevgi Seli Engelliler Derneği (SSED)tarafından düzenlenen iftar programında yoğun ilgi ile karşılanan mehteran takımı katılımcıların ve çevre halkının ilgi odağı oldu.

 İBB Mehteran Takımı Ataşehirli katılımcıları coşturdu. Programı sunucusu Şair Yazar Kasım Alper şiirleri ile programa renk kattı.

Kuranı Kerim Tilaveti ile ardından SSED Genel Başkanı Fahri Kol açılış konuşmasını yaptı.

Programa katılan İstanbul Milletvekili Serkan Bayram katılım sağlayarak katılımcıları selamladı.

Sevgi Seli Engelliler Derneği tarafından düzenlenen iftar programına Ataşehir Belediyesi Meclis 1. Vekili Kudret Aslan, Meclis Üyesi Zekeriya Angi, Ak Parti Ataşehir Eski Meclis Üyesi  Şerif  Toğ, CHP Ataşehir İlçe Başkan yardımcıları Hatun Yıldız ve  Tamer Çırakoğlu, Gelecek Partisi Kadiköy İlçe Başkanı Metin Orman, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Erdal Uçar, Ataşehir MHP ilçe başkan yardımcıları Mithat Özer ve Kadir Ceylan, İçişleri Bakanlığı Bakan Danışmanı  Erkan Hacıhasanoğlu, Medeniyet Üniversitesi hukuk dekanı Prof. Dr. İbrahim Subaşı, İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi  Dr. Ali Arslan, İBB Belediyesi  İSEM  Müdür Yardımcısı Erkan Acar, İş adamı Mustafa Ertop, Sinop Federasyon Başkanı Selamı Baltaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İBB İspark A.Ş., İGDAŞ ve KİPTAŞ A.Ş. yöneticileri ve çok sayıda iş insanının ile 400 aşkın dernek üyesi  katılımı ile gerçekleşti.

Program yoğunluğu nedeniyle katılamayan Akparti İlçe Başkanı İsmail Erdem geceye telgrafı ile katıldı.

Dernek merkezi bahçesinde düzenlenen SSED iftar programı geç saatlere kadar konukların çay ve kahve sohbeti ile devam etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ