logo

SSED’den Usta Ozan Aşık Veysel’i Anma Programı

SSED’den Usta Ozan Aşık Veysel’i Anma Programı

Sevgi Seli Engelliler Derneği (SSED)’nin Farkı Model Okulları ile ortaklaşa Anadolu ozan geleneği son temsilcilerinden Aşık Veysel’i anma programı düzenlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ozan Aşık Veysel’in hayatının çocuklar tarafından canlandırıldığı anma gecesine destek veren ve katılanlara teşekkür eden Sevgi Seli Engelliler Derneği (SSED) Başkanı Fahri Kol, anma programı ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Farkı Model Okulları ile Ortak Yapmış olduğumuz, Aşık Veysel’i anma programımız yoğun ilgi ve katılımla gerçekleşti. Programa katılan çok değerli sanatçılarımızın güzel yorumu ile değerli Ozanımızı 45. ölüm yıl dönümünde eserleri ile andık. Veysel’in hayatını çocuklarımızın müthiş tiyatro oyunları ve skeçleri ile canlandırdık. Programımıza teşrif eden Aşık Veysel’in torunu Sn. Çiğdem Özer, Ataşehir İlçe Milli eğitim Şube Müdürü. Sn. Ercan Metin, ABP Başkanı Sn. Uzm. Dr. Osman Arıkan, ABP Başkan Yard. Sn. Sinan Karavel, Türkiye Finans Bankası Çamlıca Şube Müdürü Sn. Nurettin Cerrah beye ve değerli dostum Farklı Model Okulları Genel Müdürü Sn. Ali Gündoğdu beye, birbirinden değerli Sanatçılarımıza teşekkür eder sevgi ve saygılarımızı arz ederiz.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ