logo

Sultanbeyli’de Polis Merkezine Saldırı, Polis Şehit

Sultanbeyli’de Polis Merkezine Saldırı, Polis Şehit

 istanbul-sultanbeyli-polis-merkezi-saldiri-sehitSultanbeyli’de, Fatih Polis Merkezi’ne bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 polis ve 7 vatandaş yaralandı, saldırgan öldü. Çatışmada polis şehit.

Sultanbeyli, Petrolyolu Caddesi üzerinde bulunan Fatih Polis Merkezi’ne, saat 01.00 sıralarında bombalı araçla saldırı düzenlendi.

3’ü Polis Memuru 10 Kişi Yaralandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre saldırıda 3 polis memuru ve 7 vatandaş hafif şekilde yaralandı. Polisler ve 4 vatandaş taburcu edildi. Bomba yüklü aracı kullanan teröristin öldüğü belirlendi.

İnceleme Yapan Polislere Saldırı

Sultanbeyli’de saldırı düzenlenen polis merkezinin önünde inceleme yapan polislerin üzerine kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş açıldı. Açılan ateş sonucu bir polis şehit oldu, iki saldırgan öldürüldü.

Sultanbeyli’de gece başlayan gerginlik sabah saatlerinde de devam etti.

Çatışmada 1 Polis Şehit

Bombalı saldırı düzenlenen polis merkezinde inceleme yapan polislere saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada sıcak dakikalar yaşandı.

Özel harekat polisleri 2 saldırgandan birini çatışma sırasında öldürdü. Diğeri ise elinde bombanın patlaması sonucu öldü.

Bölgede yaşanan çatışmada Bomba İmha Şube Müdürü Beyazıt Çeken şehit oldu.

Operasyon Başladı

Öte yandan, polis ekipleri Sultanbeyli’de polis merkezine bombalı araçla düzenlenen intihar saldırısıyla ilgili olarak Sultanbeyli’de bir adrese operasyon düzenliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ