logo

Sunday Esther Yeni Sezonda ALG Spor İçin Ter Dökecek

Sunday Esther Yeni Sezonda ALG Spor İçin Ter Dökecek

ALG Spor Kulübü Başkanı Ali Gözcü ile transfer sözleşmesine imza atan Konak Belediye Spor oyuncusu Sunday Esther yeni sezonda ALG Spor Kadın Futbol takımının başarısı için ter dökecek.

Recep Kenan/itvhaber.com

Gaziantep ekibi ALG Spor’a transfer olan Sandey Esther kimdir? Sandey Esther’in futbol Kariyeri.

Nijerya asılı oyuncu Sunday Esther, Gaziantep ekibi ALG Spor Kulübü Başkanı Ali Gözcü ile kendisini ALG Spor Kadın Futbol ekibine bağlayan sözleşmeyi imzaladılar.

Konak Belediye Spor’da top koşturan Sunday Esther, 2020 -2021 futbol sezonunda TFF Kadınlar 1. Futbol Ligi ekiplerinden ALG Spor Kulübü ALG Spor Kulübü Kadın Futbol takımına transfer oldu.

ALG Spor’a transfer olan Sunday Esther, transfer paylaşımında, “Yeni kulübüm ALG SPOT ‘ u duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Önceki takımım Konak’a sevgi ve destek için çok teşekkür etmek istiyorum ve başarılar diliyorum. ALG SPOR yeni evim ve ailem” ifadesini kullandı.

2016 yılında Türkiye’deki futbol kariyerine başlayan 1992 doğumlu Nijerya asıllı Ukpong Esther Sunday, ülkemizde “Sunday Esther” adıyla biliniyor.

SUNDAY ESTHER KİMDİR? TÜRKİYE’DEKİ FUTBOL KARİYERİ

Sunday Esther Türkiye’deki futbol kariyerine 2016 yılında Trabzon İdmanocağı’nda başladı. 2017 yılında Konak Belediyespor’a transfer olan 2018 yılında transfer olduğu Ataşehir Belediyespor’da bir yıl futbol oynadıktan sonra Kasım 2019’da sezon başında eski takımlarından konak Belediyespor’a döndü.

2019-2020 sezonunu Konak Belediye Spor’da tamamlayan Sunday Esther, son olarak transfer olduğu ALG Spor’a imza atarak 2020- 2021 futbol sezonunda Gaziantep takımı ALG Spor kadın Futbol takımının başarısı için mücadele edecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ