logo

TAEKWONDO TURNUVASINDA MADALYA VE KUPALAR VERİLDİ

TAEKWONDO TURNUVASINDA MADALYA VE KUPALAR VERİLDİ

Ataşehir’deki 43 okuldan 128 sporcu öğrencinin katıldığı Şehit Ömer Halisdemir Sezonu Taekwondo Turnuvası sonunda dereceye giren okullar ve sporcular madalya ve kupalarını aldı.

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı okul spor faaliyetleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ataşehir Belediye Başkanlığı işbirliği ile Ataşehir okulları arasında düzenlenen Şehit Ömer Halisdemir Sezonu Taekwondo (Tekvando) Turnuvası Esatpaşa İmam Hatip Lisesi Spor Salonunda yapılan karşılaşmalarla sona erdi.

Ataşehir genelinde 43 okuldan 128 sporcu öğrencinin katıldığı müsabakalar sonucunda okulları adına yarışarak dereceye giren sporculara madalya ve kupaları verildi.

Müsabakaların sonunda Seyfi Güneysu, Erhan Karaaslan ve Mehmet Çalışkan görev alan hakemlere teşekkür ettiler.

Esatpaşa İmam Hatip Lisesi Spor Salonunda düzenlenen törene, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Seyfi Güneysu Taekwondo (Tekvando) İl Hakem Başkanlığından Mehmet Çalışkan, Ataşehir Belediyesini temsilen Erhan Karaaslan, okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları ile başarı belgeleri takdim edildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ