logo

TBMM 100. yılı ve 23 Nisan’da Atatürk Posterleri Ters Asıldı

TBMM 100. yılı ve 23 Nisan’da Atatürk Posterleri Ters Asıldı

TBMM 100. kuruluş yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramı nedeniyle yapılan bina süslemelerinde Atatürk posterlerinin ters asılmasına tepkiler büyüyor.

100 yıl önce açtığı TBMM (Türkiye Büyük Millet Meclisi)aracılığı milletin egemenliğini hayata geçiren Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ait posterler yurdun çeşitli bölgelerinde birden çok yerde kamu kurumlarında ters asıldığı gözleniyor. Duyarlı vatandaşlar bu durumun tesadüf olarak açıklanmasının doğru olmadığı yönünde kanaatini dile getiriyor. Yaşanan bu durumun kasıtlı olduğu ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e yapılmış saygısızlık olduğunun altını çiziyor.

TBMM (Türkiye Büyük Millet Meclisi) 100 kuruluş yılı ve 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ve koronavirüs tedbirleri gölgesinde yapılan bayraklama çalışmalarında posterlerin ters asılması kurduğu cumhuriyette 100. yıl önce açtığı TBMM (Türkiye Büyük Millet Meclisi)aracılığı milletin egemenliğini mutlak kılan Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e saygısızlık olarak niteleniyor ve vatandaşların tepkisini çekiyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ