logo

Teknik Yapı Fikirtepe’de 8. Kendi 2. Ruhsatını Aldı

Teknik Yapı Fikirtepe’de 8. Kendi 2. Ruhsatını Aldı

fikirtepe_8_kendi_2_ruhsat__firma_teknik_yapi_kadikoyFikirtepe’de ruhsat alan 8. firma Teknik yapı oldu. Fikirtepe Kentsel Dönüşüm projesinde 7. ruhsat alan Erkan İnşaat’tan sonra 8. ruhsatı Teknik Yapı aldı. Teknik Yapı Fikirtepe’de 2. ruhsatını aldı.

Teknik Yapı Fikirtepe’de 2. ruhsatını alan ilk firma oldu.

Fikirtepe dönüşüm alanında Kentsel Dönüşüm projesi uygulayan firmaların arasında 2. ruhsatını alan ilk firma Teknik Yapı oldu.

Fikirtepe’de 2 yeni ruhsat verilmiştir. Bir aya yakın bir süredir sistemde numarataş bekleyen iki adanın ruhsatı bu hafta başı numarataşın açılmasıyla ruhsatlar düzenlenerek yetkili firmaların sahiplarine verilmiştir. Böylellikle Fikirtepe’de ruhsat alan firma sayısı 8’e çıkmıştır.

Fikirtepe’de 8. kendisinin 2. ruhsatını alan ilk firma Teknik Yapı oldu

14.05.2014 7. Ruhsatı alan Erkan inşaat ile ilgili haberimizden sonra yine dün verilen ve bugün haberleştirdiğimiz Fikirtepe’nin 8. ama kendisinin de 2. ruhsatını almış bulunan Teknik Yapı’nın ruhsat müjdesini veriyoruz.

Teknik Yapı’nın ruhsat aldığı halen hafriyat çalışmaları devam eden dere kenarında ki %100 anlaşması bitmiş olan ikinci adasıdır. Diğer adalarında (2 adet ) imza süreci devam etmektedir.

Ruhsat Başvurularıyla İlgi Gelişmeler …

Ayrıca 3 adet de  İKSA ruhsatı bugünlerde verilecek olup İKSA ruhsat sayısı 8 adet olacaktır.

Yeni ruhsat alan firmalar Teknik Yapı Teknik Yapılar San. Tic ve Aş. ile Erkan İnş. Madenciilik San. ve Tic. Aş. dir.

Yeni İKSA ruhsatı alan firmalar da Nuhoğlu İnş. san. Tiv. Aş., Ekşioğlu Yapı Makina San. Tic. Aş. ve SVR Gayrimenkul Yatırım San. Tic. Aş.

Kaynak: ajansFİKİRTEPE / Fikirtepe Haber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ