logo

TEKVANDO’DA TÜRKİYE ŞAMPİYONU ATAŞEHİR’DEN

TEKVANDO’DA TÜRKİYE ŞAMPİYONU ATAŞEHİR’DEN

Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu Antalya’da gerçekleştirilen 5. Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda 65 Kilo altı kategoride şampiyon olan Taha Göktürk Şahin’i tebrik etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda mücadele ettiği 65 Kilo altı kategorisinde Türkiye şampiyonu olan Ali İhsan Hayırlıoğlu Ortaokulu öğrencisi Taha Göktürk Şahin’i tebrik ederek başarılarının devamını beklediklerini söyledi.

Tekvando sporunda genç yaşta aldığı Türkiye şampiyonası unvanının Ataşehir’i ve Ataşehirlileri gururlanıldığını kaydeden Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu Taha Göktürk Şahin’den başarılarını sürdürerek Avrupa ve dünya şampiyonalarında ülkemizi ve Ataşehir’i temsil etme başarısını da beklediklerini söyleyerek 15 Temmuz’u anlatan “Okçular Tepesi” kitabını hediye etti.

Antalya’da gerçekleştirilen 28 ülkenin katıldığı 5. Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda 65 Kilo altı kategorisinde mücadele ederek derece alan Taha Göktürk Şahin, Türkiye’deki turnuvalarda birincilik alarak Olimpiyatlarda, Avrupa ve dünya şampiyonalarda ülkesini temsil temek olduğunu açıklayarak;  “Çok sevinçliyim. Daha iyi dereceye girseydim milli olacaktım. Ama seneye bu hedefimi gerçekleştirmek için çalışacağım” diye konuştu.

Okul öğrencilerinden Taha Göktürk Şahin’in 65 Kilo altı kategorisinde mücadele ettiği Tekvando sporunda Türkiye şampiyonu olduğunun altını çizen Ataşehir Ali İhsan Hayırlıoğlu Ortaokulu Müdürü Göncer Demiryülek, ikinci kez Türkiye şampiyonu olduğu zaman milli sporcu unvanını kazanacağını kaydederek; “spor eğitimini okul dışında sürdürüyor. Biz şampiyonalara katılmasını sağlıyoruz. Bir hocası ve kulübü var. Müsabakalara katılımı bizim takibimiz ve onayımızla okulumuz adına oluyor. Taha Göktürk Şahin bu şampiyonada büyük başarı elde etti. Biz öğrencimizi, ailesini ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ