logo

Teoman Sancar: ‘Şişeci İmam Sendika Başkanı Oldu’

Teoman Sancar: ‘Şişeci İmam Sendika Başkanı Oldu’

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar: “Denizli’de yaptığı sosyal medya paylaşımları ile gündem olan Bayramyeri Camisi imamı Fettah K. şimdi de Diyanet-Sen Denizli Başkanı oldu.”

Mart ayında sosyal medya hesabı üzerinden “İmamlardan rahatsız olan güruh elbet önümüze geleceksiniz, o zaman pamuk yerine rakı şişesi tıkacağız haberiniz olsun” yazan imam, sonuna da kahkaha emojisi koyarak paylaşım yapmıştı.

SADECE CAMİSİ DEĞİŞTİRİLMİŞTİ

Paylaşıma tepki yağmasının ardından Fettah K. paylaşımı silerek sessizliğe bürünmüştü. Olayın yaşanmasının ardından 2 hafta sonra Kahraman Bayramyeri Camii’nden alınarak lojmanı olan Kirişhane Camisi’nde görevlendirildi.

 SENDİKA BAŞKANI OLDU

 Şu an hala Kirişhane Camii’nde görev yaptığı düşünülen Fettah K. 24 Aralık’ta Diyanet-Sen Denizli Şube Başkanı olarak seçildi. Konuya Denizli Milletvekili Teoman Sancar dikkat çekti ve Kahraman’ın sendika başkanı yapılmasına tepki gösterdi.

SANCAR SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Denizli Milletvekili Sancar konuyla ilgili “Sendika başkanı buysa üyeleri kimdir diye o sendikanın üyelerine soruyorum. Böyle bir insanı içlerinde barındırdıkları ondan dolayı diyanet sendikasını kınıyorum. Böyle bir insana sahip çıktıklarından dolayı da idareyi kınıyorum” dedi.

“SEN KİM OLUYORSUN BE ADAM?”

Sancar açıklamasının devamında “Böyle terbiyesiz bir paylaşımı bir imam nasıl yapar? Bir imam böyle ahlaksız bir paylaşımı nasıl yapar? Bunları yeniden il müftümüze hatırlatıyorum. Vefat eden bir kişi kim olursa olsun, Allah’ın huzuruna gider. Sen kim oluyorsun be adam, peygamber misin? Sana pamuk mu şişe mi hangisini kullanırsınız diye yetkiyi kim verdi?” ifadelerini kullandı.

“CUMA VAAZINDA ŞİŞELERİNİ Mİ ANLATACAK?”

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar “Bu adamı şiddetle kınıyorum, bu adama hoca demek ağrıma gidiyor, bu adamdan hoca olmaz. Bu adamın görevine devam etmesi, bulunduğu camideki insanlara saygısızlıktır, terbiyesizliktir. O hocaya inanıp cuma günü onun arkasında saf tutacaksınız, vaazını dinleyeceksiniz. O hoca vaazında ne anlatacak, şişelerini mi anlatacak? Böyle bir hocadan ne dinleyebilirsiniz? Adam alim değil, zalim” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ