logo

TERÖR KURBANI ŞEHİT HASAN BİLGİN KOZLU’DA

TERÖR KURBANI ŞEHİT HASAN BİLGİN KOZLU’DA

İstanbul Beşiktaş’ta, Vodafone Arena Stadı’nın yakınlarında meydana gelen iki ayrı bombalı terör saldırısında Çankırılı Özel Harekat Polisi Hasan Bilgin’de şehit düştü.

Recep Kenan/itvhber.com

İstanbul’daki terör saldırısında yaşadığımız 44 şehit arasında anne tarafından Çankırılı Özel Harekat Polisi Hasan Bilgin’de (26) yer alırken, saldırıdan Yapraklı ilçesi asıllı olan Polis Memuru Cengizhan Bulut yaralı kurtuldu.

10.12.2016 tarihinde İstanbul Beşiktaş’daki hain bombalı iki ayrı terör saldırısında 36 polis memurumuz ve 8 sivil vatandaşımız şehit olmuştu. Aynı saldırıda Çankırı’nın Orta İlçesi asıllı olan ve ailesi Zonguldak Kozlu’da yaşayan Özel Harekat Polisi Hasan Bilgin’de (26) şehit düşen 36 polis arasında yer aldı.

YAPRAKLILI POLİS MEMURU CENGİZHAN BULUT YARALANDI

Öte yandan, bombalı terör saldırısında yaralanan Çankırı’ya bağlı Yapraklı ilçesi asıllı olan Polis Memuru Cengizhan Bulut’tun hayati tehlikesinin bulunmadığı, tedavisinin İstanbul’da devam ettiği öğrenildi.

ŞEHİT HASAN BİLGİN ZONGULDAK KOZLU’DA TOPRAĞA VERİLİYOR

İstanbul’daki terör saldırısında şehit olan Özel Harekat Polisi Hasan Bilgin’in, annesinin, Çankırı’ya bağlı Orta ilçesi Kanlıca Mahallesi’nden olduğu ve şehidin cenazesinin babasının memleketi olan Zonguldak iline bağlı Kozlu ilçesinde toprağa verileceği belirtildi.

Anne tarafı Çankırı Orta nüfusuna kayıtlı Özel Harekat Polisi Hasan Bilgin, Beşiktaş-Bursa maçında görevli polisler arasında yer alıyordu.

44 ŞEHİT VAR

İstanbul Beşiktaş’ta, Vodafone Arena Stadı’nın yakınlarında iki ayrı bombalı terör saldırısı meydana gelmişti. Saldırılarda 36 polis memurumuz ve 8 sivil vatandaşımız 44 vatandaşımız şehit olmuş, çok sayıda vatandaşımız ise yaralanarak İstanbul’daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınmıştır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ