logo

TESPİH RENKLERİ ÇANKIRI’YI KARIŞTIRDI

TESPİH RENKLERİ ÇANKIRI’YI KARIŞTIRDI

tespih-4Çankırı’da, Türk Bayraklı olanı görünce, imamesinde terör örgütünün kullandığı renklerinin bulunduğu tespih istenmesine satıcının gösterdiği tepki büyüyünce, Çankırı karıştı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İmamesinde terör örgütü PKK’nın renkleri olan tespih satın alınmak istenmesi sırasında gelişen olay Çankırı’da meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, M.Ç. (27), B.Ç. (22) ve ismi öğrenilemeyen bir kişi, Necip Fazıl Kısakürek Sokak’ta tespih satan seyyar satıcının yanına giderek imamesinde Türk bayrağı olan tespihleri görmeleri üzerine, satıcıdan imamesinde terör örgütü PKK’nın kullandığı renklerin bulunduğu tespih istedikleri iddia edildi.

Satıcıyla başlayan tartışma duyan vatandaşlarla söz konusu 3 kişi arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönen olayda bir kişi kaçarken, M.Ç. ve B.Ç. isimli kişiler ise aynı sokaktaki bir apartmana sığındı.

M.Ç. ve B.Ç’nin polisler tarafından emniyet müdürlüğüne götürülmesi üzerine yaklaşık 500 kişi de emniyet müdürlüğünün bulunduğu Şehit Pilot Erdem Öztürk Sokak’a doğru yürüdü. Sokağın girişlerini kapatan polis ekipleri, vatandaşları dağıtmak amacıyla havaya ateş açtı.

Olay ile ilgili soruşturma başlattığı belirtilen polis ekiplerinin kaçan üçüncü kişiyi de aradığı öğrenildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ