logo

THM’NİN GENÇ ve GÜÇLÜ SESİ ÖZGÜR AKDEMİR KADIKÖY’DE

THM’NİN GENÇ ve GÜÇLÜ SESİ ÖZGÜR AKDEMİR KADIKÖY’DE

ozgur akdemir-Türk Halk Müziğinin genç ve güçlü sesi ÖZGÜR AKDEMİR Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen bir konserle KADIKÖY’de sevenleriyle buluşuyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Genç ve sevilen Türk Halk Müziği sanatçısı ÖZGÜR AKDEMİR 03.01.2014 tarihinde Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde vereceği konserde seslendirdiği coşkulu türkülerle, sevenlerine duygu yüklü zaman geçirecekleri ortam yaşatmayı amaçlıyor.

Fikret OTYAM’ın resimleriyle süslenen ve 17 sanatçının katıldığı RENGAHENK TÜRKÜLER albümlerinin ikisinde de yer alan; DEM TV, CEM RADYO ve BARIŞ RADYO’da “RENGAHENK TÜRKÜLER” adlı program hazırlayıp sunan, ayrıca aldığı oyunculuk eğitimi ile dizi, tiyatro ve sinemada da çalışmaları olan ÖZGÜR AKDEMİR, son olarak Tevfik İNCEOGLU’nun yapımcısı olduğu ”KARİYER” filminde başrolde oynadı.

Leyle adlı Solo albümü olan ÖZGÜR AKDEMİR,  ilk video klibini Volkan KONAK ile düet yaptığı, albümüne de adını veren “leyle” isimli türküye çekmiş, ikinci video klibini ise ”ey tabip” isimli türküsüne çekmiştir.

Her yöreden türkülere yer verecek olan Türk Halk Müziğinin güçlü sesi ÖZGÜR AKDEMİR eğlencenin, halayın, horonun bol olduğu geceye hepinizi davet ediyor…

HASİBE GÜR

 

TARİH:03.01.2014

SAAT: 20:30

YER: Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ( Caferağa mah. Bahariye Cad. no: 39 KADIKÖY/İST

İRTİBAT: HASİBE GÜR 0554 745 56 74

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ