logo

Tiyatronun Büyüsü Ataşehirli Minikleri De Sardı

Tiyatronun Büyüsü Ataşehirli Minikleri De Sardı

tiyatroAtaşehirli çocuklar, Ataşehir Belediyesi’nin “Bütün Çocuklar Tiyatroya” projesi kapsamında sahnelenen “Sihirli Güçler” müzikli çocuk oyununu izledi.

Ataşehirli çocuklar, Ataşehir Belediyesi’nin onlar için hayata geçirdiği “Bütün Çocuklar Tiyatroya” isimli proje ile tiyatronun keyfini çıkarıyor. Proje kapsamında 11 ile 12 Ocak tarihlerinde 4 seans halinde sahneye konan müzikli çocuk oyunu “Sihirli Güçler”, miniklerin hem yüzünü güldürdü hem de onlara öğretici bilgiler verdi.

Hayattaki tek amacı olağanüstü sihirli güçlere sahip olmak olan bir çocuğun, bu güçlere sahip olduktan sonra çok mutlu olacağını düşünürken, büyük mutsuzluk yaşaması üzerine aldığı dersleri konu edinen “Sihirli Güçler”, Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Etkinlik Salonu’nda 18, 19 Ocak ile 15, 16, 22 Şubat tarihlerinde, 11.00, 13.00, 15.00, 17.00 saatlerinde Ataşehirli minikleri misafir etmeye devam edecek.

Seçil Mutlu’nun yazdığı ve yönetmenliğini yaptığı, Utku Oğuz, Çağrı Mengüç, Deniz Can ve Gürhan Altundaşar’ın oynadığı Sihirli Güçler oyununun biletleri, Ataşehir sınırları içerisinde yer alan ilkokullara dağıtılırken, her seans için belirli sayıda tiyatro bileti de Novada AVM içerisinde bulunan Ataşehir Belediyesi bilet noktasından ücretsiz olarak temin edilebilinir.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ