logo

TOKHADER ve Hakkı Altınkaynak, Anneler Günü’nü Romanlarla Kutladı

TOKHADER ve Hakkı Altınkaynak, Anneler Günü’nü Romanlarla Kutladı

hakki_tokhader_roman _ annneler gunuTOKHADER, Anneler Günü’nü Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve ilçe yöneticilerinin de katılımı ile Yenisahra’daki kurs yerinde, Roman kadın kursiyerlerle kutladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yaptıkları çalışmalarla, kadınların beceri kazanıp aile bütçesine katkı sağlamak, ekonomik bağımsızlığını kazanarak özgürleşmelerini amaçlayan ve kadınların sesinin kamuoyunda daha fazla duyurulmasını sağlamak için çalışmalar yapan Toplumsal Kadın Hareketi Derneği (TOKHADER), Anneler Günü’nü Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve ilçe yöneticilerinin de katılımı ile Yenisahra’daki kurs yerinde, Roman kadın kursiyerlerle kutladı.

Yenisahra Mahallesi’ndeki kurs yerinde okumaz – yazmaz Roman kadınlara okuma – yazma kursu veren Toplumsal Kadın Hareketi Derneği (TOKHADER) Genel Başkanı Arzu Mutlu Gül başkanlığındaki ekip, Anneler Günü’nü Roman kursiyer kadınlar ve çocukları ile birlikte kutladı. Müzik eşliğinde eğlenen roman kadın ve çocuklar ile oyun oynayıp dans eden TOKHADER Genel Başkanı Arzu Mutlu Gül ve ekibi CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve yöneticileri ile Roman kadılara çeşitli hediyeler verdi.

Hakkı Altınkaynak; “Anneler Günü Kutlu Olsun”

“Anneler Günü”nde anneleri ziyaret ederek annelere söylenemeyenleri söylemek, paylaşılamayan duyguları paylaşmayı amaçlayarak kutlamaya katıldığını ifade eden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, annelerin; toplumun sosyal, kültürel ve siyasal hayatta ön plana çıkma zamanının geldiğini ifade edip; “Toplumda, aydın insanların, ekonomik durumu iyi olanların ekonomik durumu zayıf olan ve eğitimsiz annelerin eğitimine katkı vererek onları topluma kazandırmaya destek vermeliler. Kadınlarımıza verilecek bu destek toplumun refahı ve ailelerin güçlenmesi için çok önemli. Biz dünden beri bütün anneleri ziyaret ediyoruz. Bu gün de Toplumsal Kadın Hareketi Derneği (TOKHADER) ‘ne geldik. Arkadaşlarımızın çalışmalarını gururla izledik. Anneler Günü kutlu olsun” dedi.

Kadınların sesini kamuoyunda duyurmak için çalışmalarını sürdüren Toplumsal Kadın Hareketi Derneği (TOKHADER) Genel Başkanı Arzu Mutlu Gül başkanlığında Yenisahra Mahallesi’nde okumaz – yazmaz kadınlara ve Romanlara verdiği kursla okuma öğrenmelerine yönelik çalışmalar içeren sosyal sorumluluk projesi yürütüyor.

Toplumsal Kadın Hareketi Derneği (TOKHADER) ‘in Ataşehir’deki merkezinde Yenisahra Mahallesi’nde kadınlara hem okuma-yazma, hem de mesleki gelişme dersleri veriliyor.

Toplumsal Kadın Hareketi Derneği (TOKHADER) kurslarında meslek edinen kadınlar ekonomik özgürlüğünü kazanırken aile bütçelerine de destek sağlıyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ