logo

TOKİ Ataşehir İmar İskan Projesi 1. Etep Temeli Atılıyor

TOKİ Ataşehir İmar İskan Projesi 1. Etep Temeli Atılıyor

TOKİ Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları Kentsel Dönüşüm Projesi İlk Etap ile İmar İskan Blokları’nın yerine yapılacak 513 konut ve 28 dükkan inşaatının temeli atılıyor.  

Recep Kenan/itvhaber.com

TOKİ İstanbul Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 513 konut ve 28 dükkan yerine 338 adet konut inşaatı temeli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katıldığı törenle atılıyor.

TOKİ (Toplu Konu İdaresi) Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katıldığı TOKİ İstanbul Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 513 konut ve 28 dükkan yerine 338 adet konut inşaatı temeli atma töreni 06 Ocak 2022 günü saat 13:00’te gerçekleştirilecek.

TOKİ (Toplu Konu İdaresi Başkanı) Ömer Bulut’un ev sahipliğinde düzenlenecek olan TOKİ İstanbul Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap temel atma töreni ile ilgili açıklama yapan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem yaptığı paylaşımda, “Ataşehir halkına SÖZ Verdik ve SÖZÜMÜZÜ Tutuyoruz. 1072 konuttan oluşan İMAR İSKAN BLOKLARININ 1.Etabının temelleri Sayın Bakanımız Murat Kurum’un katılımlarıyla atılıyor.
Komşularımıza hayırlı olsun.
Tebrikler TOKİ” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ