logo

Tomurcuk Vakfı Gençleri Yeni Yıl Partisinde Eğlendiler

Tomurcuk Vakfı Gençleri Yeni Yıl Partisinde Eğlendiler

Bir Dokunuş Bin Umut Ataşehir Gönüllü Anneleri, Tomurcuk Vakfı gençleri için bir yılbaşı partisi düzenledi. Tomurcuk Vakfı gençleri yeni yıl partisinde gönüllerince eğlendiler.

Recep Kenan/itvhaber.com

Tomurcuk Vakfı gençleri için bir yılbaşı partisi düzenleyen Bir Dokunuş Bin Umut Ataşehir Gönüllü Anneleri, Tomurcuk Vakfı özel eğitimli gençleri ile birlikte eğlendiler.

Bir Dokunuş Bin Umut Ataşehir Gönüllü Anneleri Tomurcuk Vakfı gençleri için düzenlediği yılbaşı partisine katılarak destek olan Ataşehir Belediye Meclis üyesi ve Ataşehir Belediye eski Başkan Yardımcısı Abdullah Der, etkinlik ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Bir Dokunuş Bin Umut Derneği’nin Tomurcuk vakfı çocukları için düzenlediği yeni yıl partisine Farkındalık Yaratmak Projesi ve TSD Anadolu Ataşehir Şubesi ile birlikte katılım sağladık, onları izleyerek eğlencelerine ortak olduk.”

Tomurcuk Vakfı sosyal medyada yapılan paylaşımla, “Bir Dokunuş Bin Umut Ataşehir Gönüllü Anneleri bugün Tomurcuk Vakfı gençleri için bir yılbaşı partisi düzenledi. Bu güzel organizasyon için emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.” İfadelerine yer verdi.

Zihinsel engelli çocuğu olan aileler tarafından 2010 yılında kurulan Tomurcuk Vakfı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde ağırlığı Down Sendromlu çocuk ve gençlerin oluşturduğu özel öğrencilere eğitim veriliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ