logo

28 Eylül 2017

‘TRABZON TEMSİLCİSİ FUTBOL LİGİNDE YOK MU’

TFF Kadın Futbol 1.Lig ekiplerinden Trabzon temsilcisi Trabzon İdmanocağı Spor yaşanan sıkıntılar ve kadrosundaki kayıplar nedeniyle lige katılmama tehlikesi ile karşı karşıya.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bir çok oyuncusuyla yollarını ayıran Trabzon temsilcisi ekip 6 senedir takımın kaptanlığını yapan Nagehan Akşan ile de yollarını ayırmıştı.

Kadrosundaki Arzu Karabulut, Gülbin Hız ve Fatoş Yıldırım gibi isimlerle yollarını ayıran Kadın Futbol 1.Lig ekiplerinden Trabzon İdmanocağı’nda son olarak takımı bırakan isim kulüp başkanı Hasan Şahinkaya oldu. Yaşanan bu gelişmelerin sonunda Trabzon temsilcisi Trabzon İdmanocağı’nın 2017 – 2018 sezonu Kadın Futbol 1.Lig’nde yer alacağı konusunda henüz bir netleşme yok.

Yaklaşık 2 yıldır İdmanocağı kulüp yönetiminde yer alan Hasan Şahinkaya’nın, kulübü kapatma düşüncesiyle takımdan ayrıldığını beyan ettiği iddia edilerek; harcanan parayı yönetim kurulundan talep ettiklerini, bir kaç oyuncunun lisansının karşılığında sorunların çözülmüş olacağını, ancak gelişmelerin öyle olmadığını ifade ettiği belirtiliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ