logo

TRABZONLULAR DERNEĞİ’NDEN OKULLARA ZİYARET

TRABZONLULAR DERNEĞİ’NDEN OKULLARA ZİYARET

Ataşehir Trabzonlular Derneği Nuri Cıngıllıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Karadeniz ve Hasan Leyli İlkokulu Müdürü Hasan Ali Köse’yi ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Namık Sürmen Başkanlığındaki Ataşehir Trabzonlular Derneği yönetimi Nuri Cıngıllıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Karadeniz ve Hasan Leyli İlkokulu Müdürü Hasan Ali Köse’yi makamında ziyaret ederek hemşerleri olan Ataşehir’deki okul idarecilerini ziyarete başladı.

Ziyarette Trabzon’u başarıyla temsil eden yöneticilere şilt takdim eden Ataşehir Trabzonlular Derneği Yönetimi hemşerilerinden başlayarak Ataşehir’deki tüm okulların yöneticilerini ziyaret etmeyi hedefliyorlar.

Hemşeri derneği olarak başladıkları Trabzonlu okul müdürlerini ziyareti sırasında konuşan Ataşehir Trabzonlular Derneği Başkanı Namık Sürmen; eğitimci hemşerilerinin başarılarından dolayı taltif edilmediklerini gözlediğini kaydederek; “Biz bu görmezden gelmeyi gördüğümüzü göstermek adına böyle bir program düzenledik. Çünkü karşılarında kibir satan müdürler değil, görev yapan müdürler var. Bunun böyle bilinmesini istiyorum” diye konuştu.

Ataşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi ve Ataşehir Trabzonlular Derneği Başkanı Namık Sürmen başkanlığındaki okul ziyaretine, aynı zamanda Ataşehir Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi de olan; Ak Parti Meclis üyesi Haluk Sadıkoğlu, Ataşehir Eğitim Derneği Başkanı İsmail Dağ, Ataşehir Kızılay Derneği Başkanı Rahman Baki ve diğer yönetim kurulu üyeler katıldı.

Ataşehir Trabzonlular Derneği Başkan ve yöneticileri ilk olarak Nuri Cıngıllıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Karadeniz’i, sonrasında Hasanleyli İlkokul Müdürü Hasan Ali Kösey’i makamlarında ziyaret ederek başarılı çalışmalarından dolayı kutlayarak plaket takdim ettiler.

Amaçlarının eğitim camiasında görev yapan Trabzonlu hemşerilerinden başlayarak Ataşehir’deki bütün okul idarecilerini ziyaret etmek olduğunu kaydeden Ataşehir Trabzonlular Derneği Başkanı Namık Sürmen ziyaret sırasındaki açıklamalarında; “Yaptığımız etkinlikler çerçevesinde eğitim camiamızdan değerli hemşerilerimizden öğretmen ve idarecileri olanları unutmuş gibi olduk. Onlardan buradan özür diliyorum. Görev yaptıkları okullarda inanılmaz başarılar elde etmiş durumdalar. Gözlemlerime göre de bu başarılarından dolayı pek taltif edilmiyorlar. Ama biz bu görmezden gelmeyi gördüğümüzü göstermek adına böyle bir program düzenledik. Coğrafyamızda ki Trabzonlu öğretmenlerimizin başarılarını hiç kimse taltif etmese de, onure edecek bir eylemde bulunmasalar da biz bundan sonra bütün bu eylemleri tüm coğrafyaya duyuracağız.  Öğretmenlerimizin okullarda gerçekten; “bize her yer Trabzon” edasıyla çalıştıklarını, tüm insanlara eşit mesafede oldukları anlayışıyla görev yapmış olduklarını her kesin bilmesini istiyorum. Okul Müdürümüz hemşerimiz, kardeşimiz Osman Karadeniz bu ziyaretimizde bizleri kabul ettiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Sayesinde Nuri Cıngıllıoğlu çok mesafe kat etmiştir. Burada olan kavgalar, gelen ambulans ve polis ekiplerinin hesabı yokken bugün huzur içinde eğitime devam eden bir okul olmuştur.  Çünkü karşılarında kibir satan müdür değil, görev yapan müdür vardır. Bunun böyle bilinmesini istiyorum. Bu ziyaretlerimiz tüm eğitim camiasını kapsayacak şekilde devam ettireceğiz” ifadelerinde bulundu.

Hemşerilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Nuri Cıngıllıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Karadeniz, Namık Sürmen başkanlığındaki Ataşehir Trabzonlular Derneği yönetimine teşekkür ederek; “Öncelikle sayın başkanımın nezdinde yönetim kurulu üyelerine bir Trabzonlu olarak bizleri onurlandırdıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. İki yıldır bu okulda görev yapıyorum. Okulumuza değişik bir hava ve farkındalık kazandırdığımıza inanıyoruz. Namık Sürmen başkanımız ve ekibi bize her zaman destek olmuştur. Ataşehirin merkezinde olmamıza rağmen biraz geri planda kalmış bir okuluz. Ekip olarak göreve geldiğimiz günden itibaren okulumuzun layık olduğu yere gelmesi için çaba harcadık ve harcamaya da devam ediyoruz.  Okulumuz tam bir mesleki Anadolu Lisesi olma yolunda ilerlemektedir. Yeni bölümler açarak okulumuza bir ivme kazandırmaya devam ediyoruz.  Hedefimiz, Ataşehir’e yakışır bir mesleki eğitim kurumu haline getirip buradaki öğrencileri aranan eleman pozisyonuna getirmek yani kalifiye eleman statüsünü kazandırabilmektir” dedi.

Ataşehir Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve Ak Partili Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi Haluk Sadıkoğlu ziyaretle ilgili düşüncelerini şu ifadelerle dile getirdi: “Ataşehir’in en büyük mahallesinin merkezinde olan bir okulumuz. Fiziki şartlarıyla, mimarisiyle, çevre düzenlenmesi ile yeterli bir okul. Ancak öğrenci profilinin farklılaşmasından dolayı Ataşehir’in en düşük profilde eğitim verilen bir okul halindeydi. Değerli hocamızın burada bulunmuş olması bir fark yaratıldığını bizler şahit oluyoruz. Bir hemşerimizin bu okulda idarecilik yapması bizim için ayrıca bir gurur kaynağı. Farkındalık yaratan, bulunduğu yere, makama değer katan hemşerimiz değerli hocamıza teşekkür ederiz.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ