logo

TSM KOROSU ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ ŞARKILARI SUNDU

TSM KOROSU ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ ŞARKILARI SUNDU

atasehir_tsm_koro_ataturk-1Ataşehir Belediyesi TSM Korosu, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde Atatürk’ün sevdiği eserleri seslendirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde Ulu Önder Atatürk’ün sevdiği eserlerden oluşan bir repertuar sundu.

atasehir_tsm_koro_ataturk-55

Mustafa Saffet Kültür Merkezi Halit Akçatepe Sahnesi’nde Şef Hulusi Yücebıyık’ın yönetiminde düzenlenen “10 Kasım Özel Konseri” sahne alan Ataşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ve solistleri Atatürk’ün beğenerek dinlediği ve hafızalara kazınan eserleri Ataşehirlilerle birlikte seslendirdi.

atasehir_tsm_koro_ataturk-54

Ataşehir Belediyesi TSM Korosu tarafından Mustafa Saffet Kültür Merkezi Halit Akçatepe Sahnesi’nde düzenlenen konser sonunda konuşan Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Volkan Aslan, Atatürk’ün dünya tarihindeki yeri ve önemine işaret ettiği konuşmasında “10 Kasım’a özel Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendiren koromuza teşekkür ederim. İyi ki müzik seven bir liderimiz varmış, İyi ki sanat ve sanatçıya değer veren bir Atatürk’ümüz varmış. Ölümünün 78.Yıldönümünde saygı ve şükranla anıyorum” dedi.

atasehir_tsm_koro_ataturk-58

Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Volkan Aslan Ataşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu adına Şef Hulusi Yücebıyık’a çiçek takdim etti.

atasehir_tsm_koro_ataturk-6atasehir_tsm_koro_ataturk-16atasehir_tsm_koro_ataturk-17atasehir_tsm_koro_ataturk-28atasehir_tsm_koro_ataturk-34atasehir_tsm_koro_ataturk-37atasehir_tsm_koro_ataturk-44

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

atasehir_tsm_koro_ataturk-15

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ