logo

TÜFAD İstanbul Adayı Mehmet Yorulmazlar’a Zafer Emek Desteği

TÜFAD İstanbul Adayı Mehmet Yorulmazlar’a Zafer Emek Desteği

TÜFAD İstanbul Şubesi Seçimleri için Başkanlık adaylığını açıklayan Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Mehmet Yorulmazlar’ın ekibinde Ataşehirli Zafer Emek yer aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Doç.Dr.Mehmet Yorulmazlar 12 Temmuz Pazartesi günü gerçekleşecek olan TÜFAD İstanbul Seçimleri için Başkanlık Adaylığını açıkladı.

Ataşehir Çamolukspor A takım Teknik Sorumlusu Zafer Emek, TÜFAD İstanbul Seçimleri için Başkanlık Adaylığını açıklayan Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.  Mehmet Yorulmazlar’ın ekibinde yer aldı.

TÜFAD İSTANBUL ŞUBESİNİN OLAĞAN GENEL KURULU

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği” (TÜFAD) İstanbul Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısı 12 TEMMUZ 2021 Pazartesi günü saat: 10.00’da Haldun Alagaş Spor Kompleksi’nde yapılacak.

Sosyal medyada TÜFAD İstanbul Seçimleri için Başkanlık Adaylığını açıklayan Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.  Mehmet Yorulmazlar’a ve Ataşehir Çamolukspor A takım Teknik Sorumlusu Zafer Emek’e Güvenç Kurtar‘ın da aralarında olduğu futbol camiası simalarından çok sayıda destek mesajı paylaşılıyor.

Beykoz 1908 A.Ş., Çıksalınspor, Kartalspor gibi takımlarda Teknik Adam olarak görev yapan deneyimli isim İstanbul Futbol Camiasında deneyimi, bilgi ve birikimi kabul gören akademisyen Doç.Dr.Mehmet Yorulmazlar TÜFAD İstanbul Şubesine Başkan adayı olduğunu açıkladı.

ZAFER EMEK AÇIKLAMA YAPTI

Uzun zamandır Ataşehir Çamoluk Spor Teknik Sorumlusu olarak görev yapan, camianın sevilen ismi Zafer Emek, TÜFAD İstanbul Futbol Antrenörleri Derneği başkan adayı Mehmet Yorulmaz’ın ekibinde yer alarak desteğini, “TÜFAD İstanbul(Futbol Antrenörleri derneği) seçimlerinde Sn.Prof.Dr.Mehmet Yorulmaz hocamın ekibine katılarak onur duydum. Değerli dost ve hocalarımdan destek rica ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Kazanan Antrenörlerimiz olsun.” İfadeleri ile açıklayıp ve dostlarının desteğini istedi.

DESTEK AÇIKLAMALARI:

>Türkiye futbol antrenörleri derneği İSTANBUL #TÜFAD# Uzun süredir futbol camiasının içinde olan bilgi ve birikimi üst düzey olan Zafer Emek hocamıza çıktığı bu yolda başarılar diliyorum.

>TÜFAD İstanbul (Futbol Antrenörleri derneği) seçimlerinde Sn.Prf.dr. Mehmet Yorulmaz hocamızın ekibinde yer alan Ataşehir Çamolukspor A takım Teknik Sorumlumuz Zafer Emek hocamızı tebrik eder seçimler de başarılar dileriz.

MEHMET YORULMAZLAR’IN İSTANBUL TÜFAD ADAYLIK AÇIKLAMASI:

Tüfad Genel Merkez yönetim kurulu üyesi ve İstanbul Tüfad şube başkan vekili olarak yapmış olduğum görev sürecinde bana destek olan Genel Başkanımız sayın İsmail Dilber’e Yönetim kurullarımız, Genel merkez delegasyonumuz ve taraflı tarafsız tüm yönetim kurullarımıza teşekkür ediyorum.

Yeni dönemde beni Tüfad İstanbul Şubesine Başkan adayı gösteren tüm arkadaşlarıma ve dostlarıma ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Bu önemli yolda bize inanan güvenen tüm antrenör arkadaşlarımızla el ele vererek Tüfad’ı istenilen seviyeye taşıyacağımıza inancım sonsuzdur.

Bu inancı bana veren ve bu yolda yanımda olup bana inanan tüm antrenörlerimizle hedefimiz hep hizmet olacaktır. Bu Hedef doğrultusunda sloganımız antrenörlerimizi her ortamda, onlara yaraşır ve yakışır bir şekilde temsil etmek olacaktır. Çıktığımız bu yolda daima şeffaf, katılımcı, ilkeli, dürüst ve yol gösterici olacağımızın sözünü vererek, adaylığımın hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Saygılarımla.
Mehmet M.Yorulmazlar

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ