logo

TÜFAD İstanbul Adayı Yorulmazlar ve Zafer Emek’e Ataşehir’den Destek

TÜFAD İstanbul Adayı Yorulmazlar ve Zafer Emek’e Ataşehir’den Destek

TÜFAD  İstanbul Şubesi başkan adayı Prof. Dr. Mehmet Yorulmazlar ve ekibindeki Zafer Emek’e futbol camiası ve Ataşehirlilerden yoğun destek geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin 12 Temmuz’da yapılacak olan olağan genel kurulunda başkan adayı Prof. Dr. Mehmet Yorulmazlar’ın ekibinde yer alan Ataşehir Çamoluk Spor Kulübünün sevilen Teknik Direktörü Zafer Emek’e futbol camiası ve Ataşehirlilerden yoğun destek geldi.

TÜFAD İstanbul adayı Prof. Dr. Mehmet Yorulmazlar’ın listesinde yer alan Çamoluk Spor Kulübü Teknik Direktörü Zafer Emek’e Ataşehir ve yakın çevre den yoğun destek vardı.

Taç Spor Tesislerinde verilen dayanışma yemeğine Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse’nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikle, TÜFAD (Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği) İstanbul Şubesi başkan adayı Prof.Dr. Mehmet Yorulmazlar ile ekibinde yer alan Ataşehir temsilcisi Zafer Emek’e desteklerini gösterdiler.

Programa Ataşehirli futbol antrenörlerinin yanı sıra yakın ilçelerden futbol antrenörleri katılarak TÜFAD İstanbul adayı Yorulmazlar’ın listesinde yer alan Zafer Emek’e desteklerini ilettiler.

30 YILDAN BERİ TANIDIĞIM, HER ŞEYİNE KEFİLİM

TÜFAD İstanbul adayı Prof.Dr. Mehmet Yorulmazlar ile listesinde yer alan Zafer Emek’e destek amaçlı düzenlenen programda konuşan Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse, TÜFAD İstanbul seçimlerinde Zafer Emek’in listesinde yer aldığı Prof.Dr. Mehmet Yorulmazlar ekibine desteğini aktararak, “Seçim öncesi başkan adayı Mehmet Yorulmazlar ve arkadaşlarını Ataşehir’imizde ağırlamaktan onur ve gurur duyuyoruz.  Bu seçimde Ataşehir ‘den de bir kişiyi listeye almak istediler. O kişi, benim 30 yıldan beri tanıdığım, kardeşim, can dostum, yol arkadaşım, her şeyine kefil olduğum Zafer kardeşimdir. Biz de Ataşehir olarak, ben Ekrem Köse olarak her zaman yanında olacağımıza ben söz veriyorum.” Dedi.

GÖREVE TALİP OLDUM, SİZLERDEN DESTEK RİCA EDİYORUM

Yorulmazlar’ın ile listesinde TÜFAD İstanbul Şubesi yönetimine aday olan Ataşehir ve yakın bölge futbol antrenörlerinin de desteğini alan Zafer Emek, destek verenlere ve tüm katılımcılara teşekkür ettiği konuşmasında; “Sahalarda karşılaşıyoruz,  birlikteyiz, aynı gemideyiz arkadaşlar. Böyle bir göreve talip olduğum için sizlerden de destek rica ediyorum. Antrenörlerin sorunları bizim, hepimizin sorunlarıdır.  Takımlarımız rakip olabilir, biz birbirimizi toparlamak zorundayız.  Sahada gördüğümüz zaman selamlaşırız. Maç bittiğinde dışarıda aynı şekilde birbirimizi kucaklamamız gerekiyor.  Mehmet hocam ve ekibi ile beraber destek olmak için ben de onların ekibine girdim. İnşallah hayırlı uğurlu olur arkadaşlar. Hepinizi saygıyla selamlıyorum ve sizlerden destek bekliyorum” şeklinde konuştu.

YORULMAZLAR’DAN KÖSE’YE FUTBOLA KATKILARINDAN DOLAYI PLAKET

Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı ve İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Köse’ye futbola katkılarından dolayı plaket takdim eden TÜFAD İstanbul Şube başkan adayı Prof.Dr. Mehmet Yorulmazlar, “Biz bu tip organizasyonları biliyorsunuz her yıl Anadolu yakası Avrupa yakası antrenörlerimizi bir araya getirip onlarla sosyal dayanışma, diyalog iletişim sohbet gibi sosyal etkinlikleri düzenli olarak yapıyorduk. Pandemi araya girince 2 senedir bununla ilgili etkinlikleri yapamaz hale geldik.” Dedi.

PROF.DR. YORULMAZLAR ÇALIŞMALAR İLE İLGİLİ KATILIMCILARA BİLGİ VERDİ

Futbol antrenörlerinin sorunlarıyla her dönem ilgilendiklerini, sorunların çözümü noktasında maddi olarak destek sağladıklarını belirten Prof.Dr. Yorulmazlar, antrenörlerin sorunları bildiklerini, iyileştirme konusunda çaba sarf edeceklerini kaydederek, Zafer Emek’in de yer aldığı ekibi ile yapacakları çalışmalar ile ilgili katılımcılara bilgi verdi,  Yorulmazlar, Zafer Hocayı desteklerinden dolayı da teşekkür etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ