logo

TÜFAD İstanbul Şubesi Zafer Emek’li Yeni Yönetimi Belirlendi

TÜFAD İstanbul Şubesi Zafer Emek’li Yeni Yönetimi Belirlendi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği” (TÜFAD) İstanbul Şubesi Olağan Genel Kurulda seçimi Ataşehirli Zafer Emek’in yer aldığı Mehmet Yorulmazlar ve ekibi kazandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

TÜFAD İstanbul Seçimleri için Başkanlık adaylığını açıklayan Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Doç.Dr.Mehmet Yorulmazlar ve ekibinin listesi 405 oyla seçimi aldı.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesinin 12 Temmuz Pazartesi günü yapılan olağan genel kurulunda başkan adayı Prof. Dr. Mehmet Yorulmazlar ve Ataşehir Çamoluk Spor Kulübünün sevilen Teknik Direktörü Zafer Emekin aralarında olduğu ekip kazandı.

Ataşehirlilerden ve Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği üyelerinden yoğun destek alan Ataşehir Çamoluk Spor Kulübü’nün sevilen Teknik Direktörü Zafer Emek Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yeni yönetiminde Ataşehir’i temsilen görev alıyor.

Ataşehir Çamolukspor A takım Teknik Sorumlusu Zafer Emek, TÜFAD İstanbul Seçimleri için Başkan  seçilen Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.  Mehmet Yorulmazlar’ın ekibinde yer aldı.

TÜFAD İSTANBUL ŞUBESİNİN OLAĞAN GENEL KURULU

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği” (TÜFAD) İstanbul Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısı 12 TEMMUZ 2021 Pazartesi günü saat: 10.00’da Haldun Alagaş Spor Kompleksi’nde yapıldı.

TÜFAD İstanbul Şubesi tarafından yapılan açıklamada;

“Olağan Seçimli Genel Kurulumuz; katılımın düşük kalmasına neden olabilecek salgının etkilerinin sürmesi, okulların kapalı olup tatil döneminin başlamasına rağmen kıymetli üyelerimizin teveccühle gerçekleşti.

Doç Dr. M. Mehmet YORULMAZLAR başkanlığındaki Sarı Liste 405 oy alarak seçimi kazandı. Yeni Yönetim Kurulumuz, Şubemizi Halit Önsen başkanımızdan devraldığı andan itibaren ona yakışır şekilde ve Futbol Antrenörlerimize hizmet etmeye devam edecektir. Genel kurulumuzda sandığa gidip oy kullanan tüm üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verildi.

ZAFER EMEK’TEN TEŞEKKÜR

“TUFAD(İstanbul futbol antrenörleri derneği) seçimleri sürecine katılmama en büyük etken olan ve her daim yanımda olan yılların eskitemediği dostum, Ataşehir’in en değerlisi Ekrem Köse başkanıma öncelikle teşekkür ediyorum.  İlk yola çıktığımda dediğim gibi, hepimiz aynı gemideyiz ve kazanan biz antrenörler olacağız. Bu onurlu ve sorumluluk isteyen görevde benide Mehmet Yorulmazlar hocamın ekibine dahil ettiğiniz için teşekkür ederim. saygı ve sevgilerimle…”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ