logo

‘Tüm Çankırılılar’dan Kan Bağışı Kampanyası

‘Tüm Çankırılılar’dan Kan Bağışı Kampanyası

cankirilar_kan_bagisAtaşehir Tüm Çankırılılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği İçerenköy’deki merkezinde Kızılay ile işbirliğinde Kan Bağış Kampanyası düzenledi. Çankırılılar’dan Kan Bağışı Kampanyası.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’de yaşayan Çankırılıların birlik ve bütünlüğünü sağlayıp yardımlaşmalarının öncülüğünü yapmak amacı ile kurulan Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kızılay işbirliği ile Kan Bağışı Kampanyası düzenledi.

Kızılay ile işbirliğinde “Verilen Bir Damla Kan, Kurtarılan Bir Hayattır” sloganı ile Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin İçerenköy’deki merkezinde 03 Ocak 2015 Cumartesi günü 13:00 – 20:00 saatleri arasında gerçekleştirilen kampanyaya dernek üyelerinin yanı sıra Ataşehirli Çankırılılar da ilgi gösterdi.

Hakan Kılıç başkanlığında 250’iyi aşan üye sayısı ile Ataşehir’de yaşayan Çankırılıların adresi olacağı iddiası ile kurulan ve 18 Ocak 2015 Pazar günü İçerenköy’deki merkezinin açılışı yapılacak olan Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Ataşehir’deki 7 Çankırılı derneğini bünyesinde bulunduruyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ