logo

Türk Basınının Duayeni Bekir Coşkun Son Yolculuğa Uğurlandı

Türk Basınının Duayeni Bekir Coşkun Son Yolculuğa Uğurlandı

Bir süredir kanser tedavisi gören önceki gün akşam saatlerinde Ankara Şehir Hastanesi’nde yaşamını yitiren Sözcü Gazetesi yazarı Bekir Coşkun, yoğun katılımla son yolculuğuna uğurlandı.

Bilkent Doğramacızade Ali Sami Paşa Camii’nden son yolculuğuna uğurlanan usta gazeteci Sözcü Gazetesi yazarı Bekir Coşkun, Şanlıurfa’nın Tülmen Köyü’nde toprağa verilecek.

BEKİR COŞKUN KİMDİR TIKLAYINIZ

Ankara Bilkent Doğramacızade Ali Sami Paşa Camii’nden son yolculuğuna uğurlanan Türk basınının duayen ismi, SÖZCÜ Gazetesi Yazarı Bekir Coşkun’un cenaze törenine ailesi, yakınları, gazeteci arkadaşları, siyasetçiler ve okurları katıldı.

Cenaze töreninde Bekir Coşkun’un eşi Andree Coşkun, oğlu Tolga Coşkun ve eşi Ebru Coşkun ile kardeşleri Halil, Haluk, Hakan ve Haldun taziyeleri kabul etti.

Bekir Coşkun son yolculuğu Sözcü ailesinden Metin Yılmaz, Asım Akgül, Saygı Öztürk, Emin Özgönül ile Emin Çölaşan, Deniz Zeyrek, Çiğdem Toker tarafından uğurlandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra tüm parti yönetimi ve çok sayıda milletvekili cenaze töreni katılımcıları arasında; Meclis Başkanvekili Haydar Akar, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcıları Gülizar Biçer Karaca, Gamze Akkuş İlgezdi, Veli Ağbaba, milletvekilleri; Erdoğan Toprak, Mehmet Göker, Yıldırım Kaya, Tuncay, Özkan, Mahmut Tanal,  Bülent Tezcan, Uğur Bayraktutan, Ünal Demirtaş, Utku Çakırözer yer aldı. Belediye Başkanları Şişli Muammer Keskin, Bodrum Ahmet Aras, Ardahan Faruk Demir de cenazeye katıldı. CHP’li siyasetçiler Muharrem İnce, Yılmaz Ateş, Umut Oran ve CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka da hazır bulundu.

Cenaze törenine İYİ Parti’yi temsilen İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı ve Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar katıldı.

BEKİR COŞKUN KİMDİR TIKLA

BEKİR COŞKUN KİMDİR TIKLA

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ