logo

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi Şampiyonu Final Maçıyla Belli Oluyor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi Şampiyonu Final Maçıyla Belli Oluyor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi Şampiyonu, finalist takımlar ALG Spor ile Wulfz Fatih Karagümrük arasında oynanacak final karşılaşması ile belirlenecek.

Recep Kenan/itvhaber.com

Gaziantep ve İstanbul Beylerbeyi’ndeki play-off yarı final sonucunda belirlenen finalistler Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi finalini ALG Spor, Wulfz Fatih Karagümrük ile oynayacak.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi şampiyonunu 12 Haziran Pazar günü İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda oynanacak final karşılaşması sonucu belli olacak.

ALG Spor ile Wulfz Fatih Karagümrük Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi finalinde…

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde play-off yarı final karşılaşmaları tamamlandı. Gaziantep Batur Stadı’nda oynanan maçta Beşiktaş JK Vodafone Kadın Futbol Takımı’nı 2-1 yenen ALG Spor ilk finalist oldu. Gaziantep temsilcisi, yarı finalin ilk maçından da 2-0 galip ayrılmıştı.

Beylerbeyi 75. Yıl Stadı’ndaki yarı final mücadelesinde ise Fenerbahçe A.Ş. ile Wulfz Fatih Karagümrük 2-2 berabere kaldı. Bu sonucun ardından ilk maçı 1-0 kazanan Wulfz Fatih Karagümrük adını finale yazdırdı.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde şampiyonun belli olacağı final 12 Haziran Pazar günü İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda saat 21.00’de oynanacak. Mücadele TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ