logo

Türkiye Kent Konseyleri Platformu Yürütme Kurulu’nun 12. Buluşması Ataşehir’de

Türkiye Kent Konseyleri Platformu Yürütme Kurulu’nun 12. Buluşması Ataşehir’de

TKkTürkiye Kent Konseyleri Platformu’nun “12. Dönem Yürütme Kurulu Toplantısı”, Ataşehir Kent Konseyi’nin ev sahipliğinde 24-25 Ağustos 2013 tarihlerinde Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleşecek.

Türkiye Kent Konseyleri Platformu’na üye 15 Kent Konseyi’nden Çankaya, Konak, Dikili, Lüleburgaz, Kızıltepe, Diyarbakır, Akçakoca, Silivri, Aliağa, Aydın, Artvin, Nilüfer ve Ataşehir olmak üzere 13 Kent Konseyi’nin katılacağı “12. Buluşma”da deneyimler paylaşılacak ve yeni kararlar alınacak.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan ve Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Semih Selimoğlu’nun ev sahipliğinde, 24 Ağustos Cumartesi günü saat 11:00’de gerçekleşecek “Hoş Geldiniz” toplantısına Türkiye Kent Konseyleri Platformu’nun 30 temsilcisinin yanı sıra CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt ve Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven konuk olarak katılacaklar.

Aynı gün öğleden sonra yapılacak oturumda 28-29 Eylül 2013 tarihlerinde Diyarbakır’da yapılacak platform toplantısının gündemi belirlenecek. Katılımcı konseylerin deneyim paylaşımı ve gündeme ilişkin değerlendirmelerinin de ele alınacağı oturum sonrası konuşulan sorunlar ve ele alınan kararlar, bir bildirgeyle diğer kent konseyleriyle paylaşılacak

Ataşehir’de ağırlanacak konuklar için 25 Ağustos Pazar günü Ataşehir gezisi düzenlenecek. Ateşehir Belediyesi’nin yaptığı tesis ve hizmetlerin de tanıtılacağı gezi sonrası konuklar Ataşehir’den uğurlanacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ